Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си грешка? Тоа да не беше за The Sea of Trees на Гас Ван Сант каде во Кан беше исвиркан и пола сала се испразни. Swiss Army Man имаше премиера на Санденс и генерално позитивни беше прифатен од критичарите.па како не ви текнува дека имаше премиера на некој фестивал и бевме преплавени со коментари од типот: 50% од гледачите ја напуштија салата по првите 15 минути
Сакав да ви дадам пријателски совет, покрај монтажата напоменав дека може е достигната температура или има дефект уредот, за тоа и напоменав да проверете, не тврдам со сигурност дека не е професионално монтирана, ви предложив неколку варијанти да ги проверете меѓу кои и монтажата. Исто ве прашав летово на ладење дали работела исто.@klimi.mk како изгледа според вас професионална монтажа на клима уред, уствари како вие ги монтирате или вашите мајстори кој ги праќате на монтажа ?
читам спомнуваш лоша монтажа, ај те молам појасни малку како се монтира професионално да го научам мојот другар мајстор кој работи 25 год. со чилери и климатизација на големи објекти.
Мислете на техничка обука при работа/монтажа ?
Ovaa navodno "12"ka na ladenje so PdesgnH=2,6 ocigledno e samo 9ka na greenje, japanec ne e sigurno posto e najverovatno Midea, za ladenje cista 3,5ka so PdesignC=3,5Kw ama na greenje edvaj 2,6Kw PdesignH.дајте совет за овој тип
inventor O1MVI-12WFR/O1MVO-12
![]()
Jas ne bi ja kupil. Nemam nisto protiv GREE, no ima i drugi dosta dobri za taa cena. Ne sum siguren ama mislam deka ako e do -30 vo nadvoresnata edinica ima greac koj isto trosi 300-500 W struja....[DOUBLEPOST=1475241794][/DOUBLEPOST]https://klimi.mk/product.php?id=112 jas sum vo plan ovaa da ja zemam i da se toplam so neze ovaaa zima za prv pat so klima pa da vidime kako ke bidi.Nekoj sovet nekoj da pisi dodeka ne sum ja kupil![]()
Izvini mozi da mi go obajsnis toa sto znaci, sepak sum nov so klimive voopsto a ja imam taa Mitsubishi FH35. Fala@yamaha10 se uzdrzavam da ne ti vratam so toj tvoj prost i pogan recnik samo zatoa sto znam deka 3puti na greenje si ja pustil, se cudis ko prvoodelence kako raboti.
A eve ti dokaz koj trolac si.....ako baba laze sllika nelaze.
Perkite u horizontala i 13W trosi.....ili da ti nacrtam klimata e OFF, i toa po kojznae koj pat....i Mitsubishi FH-35 na 23 zadadena i Auto Fan vo 40~50m2 gasi, a ti sledniot pat zemi si Tosh iba od Kurto i kompanija za 20000.
Za razlika od tebe koj prvpat gleda inverter u zivot JA si ja znam klilmata i znam kako da ja podesam za da negasi...
Бидејќи не вршеме увоз, не складираме и не вршеме монтажа имаме основна обука да се запознаеме со новитетите.Da , na tehnicku podrsku montaze.Ipak je R 32 neka vrsta noviteta.Sada je u 100 % CH2F2 .Nije za igranje i laike.
Dali ima nekih zakonskih normi u Makedoniji o pravilima skladistenja i cuvanja za R32.