Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083

Пронајдена идеалната позиција на Руни во тимот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека го врати де, ама после нека не се чуди ако заостануваме многу према првиот. И да имаат и Мата и Ерера лоши партии, уверена сум дека не можат да изиграат полошо од него последните натпревари. Мата како што кажав може не е многу брз ама мозокот му е 200 на саат, уште пред да ја прими топката знае кај ќе ја пушти. Исто глејте за вториот гол, ја подава на Погба и одма се ослободува од човекот и прави простор околу него.
Руни сега треба како што кажа Гигс, да се врати на тренинг и да почне да вежба од најосновните работи - прием на топка, додавање, шутирање. Ако навистина се покаже, не е проблем да се врати, како што кажав не го хејтаме ние тука ама во ваква форма, на десетка радо би го гледала и Блинд отколку него.

Уверена сум дека Мурињо ќе го земе Гризман на лето, почна веќе и сам да се нуди типот и тимов ќе е скрос комплетен за контри без ниту еден кочничар.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.802
јас па мислам дека побитна ствар беше тоа шо не играше Фелаини отколку Руни..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
и тоа што не излезе со пичкарење и апла офанзивно се играше додека второ полувреме ист пристап као на претходноте натпревари, без многу летање и чување на резултат, нормално тоа му беше доста паметно немаше потреба од трошење на играчите
треба на секој натпревар таков пристап а не да се пичка ко да сме аутсајдери

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Едино што ми е криво за натпреварот вчера е шо Ибра не ја закуца во леј по нафрлената од Погба. Каков гол ќе беше и асистенција исто така. :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.773
https://streamable.com/i6up
Легенда како Руни...и некој кој зема 300к неделно и игра за Јунајтед ова не смее ни на сон да си го дозволи.
Капитен на јунајтед е (беше) света работа. Овој е муфљуз со детски, недораснат карактер.
Разбирам дека на многу деца им е идол од детствоto ама што порано се соочиш со фактите
и реалноста, толку побрзо созреваш.
#лекции од животот #ggmu #21? #omfg

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.616
Поени од реакции
8.314
R

red.devil

Гостин
Абе, сега ја видов на пц сликата што сум ја стаил од мобилен. Што не кажувате дека е за лечење диоптрија. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе, сега ја видов на пц сликата што сум ја стаил од мобилен. Што не кажувате дека е за лечење диоптрија. :pos:
па рече 1000 зборови, по некоја логика си помисливме дека треба да е голема слика :D

Kajgana Shop

На врв Bottom