Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утакмицата со Цеље може да се најде на нет? Порано од сеха ги ставаа на јутјуб, а сега ни тоа не прават.
Играат мотивирано против нас, а и не треба да оставиме слика пред Европа дека е толкава разликата меѓу насЗашто вака еднаш не ги прегазат Металург не ми е јасно..
Ова и јас сакав да го кажам. Иако некои тераат муабети дека е слаба посетеноста на СЕХА лига. Јас искрено и не очекувам да има повеќе публика на СЕХА. Али досега редовно има околу 1500 гледачи. Едино за Веспрем имаше многу повеќе публика.Може некои нема да се согласат ама би сакал да ја пофалам посетеноста на мечевите од СЕХА лига во оваа сезона. Бев на сите натпревари и постојано имаше над 1500-2000 луѓе во сала. ПАСС сезонската е полн погодок, смешно е што на слепците им требаа три сезони за да воведат нешто такво.
Да не беше у црна маичка?Лелеле Абутовиќ лево крило, се газеше од смеење секој напад пошто поима немаше да игра крило. Тој голот ама го закова, ко Ларс Кристијансен
Цела сала аплауС му даде, после секој напад сите викаа дајте му на Абутовиќ
За 50 денари карта вреди да се иде на овие утакмици.
Тегетна, 25ка има напред.Да не беше у црна маичка?
Те познав, скрос спроти тебе седевТегетна, 25ка има напред.![]()
Комбат од лани се поделија на две групи. Комбат млади и Комбат пензионериЗа Комити знаеме каква е ситуацијата, а Комбат зошто ги нема ? И нив ли ги зафати агонијата на Комити ?
Комбат од лани се поделија на две групи. Комбат млади и Комбат пензионери
Младите станаа подгрупа на Комити и на машки ракомет/фудбал делуваат како и групата. Постарите навиваат само на ЖРК Вардар како група, а во другите спортови некои се дел од Комити, некои си одат во обична публика.
И двете групи ќе навиваат на ЖРК Вардар, а младите ќе навиваат и на КК Вардар.
Ќе ја имаат, ама не очекувајте спектакли затоа што групата брои едвај 50-60 навивачи и нема никаква организација. Се друго ќе бидат луѓе што не дошле до карти за другите трибини.A, ракометариве ќе ја имаат ли подршката од Комити во ЛШ сезонава ?
Знам дека малце замараме со прашањава, ама...