Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Ма немој да ме јебеш бре од 65та немавте титула намирисано на ЛШ (да го земаме обзир и старото натпреварување), од 2006та подареното скудето до 2010 имавте срање конкуренција го молевте Златан повреден да игра против една ебана сампдориа/Катанија и ќе го изгубевте скудетото на 2 кола пред крајот oд Рома на Раниери, последна титула вие 2010 пред 6 години во таја иста срање лига, барем квалификувајте се за ЛШ па спомнувај други тимој и ќе прајме мубает.
Ти бе не навиваш за Интер?? Нон стоп си кај нас на фанот, кој слаб лик си ти.. :))
Па од Маркизио аватар...ццц

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Ти бе не навиваш за Интер?? Нон стоп си кај нас на фанот, кој слаб лик си ти.. :))
Па од Маркизио аватар...ццц
Слаб ми рече бе, слаб :icon_lol::pos:. Слаб лик, ај кажи како е то слаб лик вака да знам чисто илустративно, како мериш некој слаб лик то по вистина, тежина? Како оди жити се, слаб лик. Е добро бе ти си дебел лик, дебел колку вол. (y)

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Слаб ми рече бе, слаб :icon_lol::pos:. Слаб лик, ај кажи како е то слаб лик вака да знам чисто илустративно, како мериш некој слаб лик то по вистина, тежина? Како оди жити се, слаб лик. Е добро бе ти си дебел лик, дебел колку вол. (y)
Е ради ваквите испади си слаб лик, то е, нема илустрација.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
:) Вол на татко ти на ручек да му речиш, мене не.
Добро ете коњ нека е не се лути одма ти па. Ако не се пронаоѓаш нека е пони (та точакот та животното исти ташак ) :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Говедата не ја знат разликата помеѓу поручек/ручек/вечера само мелат кога да им дајш па мисли и кај луѓето е таја шо знајш :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Говедата не ја знат разликата помеѓу поручек/ручек/вечера само мелат кога да им дајш па мисли и кај луѓето е таја шо знајш :)

Субрата Деви Рој, експерт за говеда.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.764
Деви зашо тонеш со обидиве за хумор бе?

Ќе умре тоа пони од самата помисла у каква ситуација си го спомнал.
Kој рече дека е хумор? Али ај твоето е можда :)

Ај ќе пробам - Чарли Клипче Чаплин :), eксперт за хумор

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.667
Како млад бил парализиран неколку месеци, успеал некако да ја преброде таа криза, а потоа играл фудбал во подолните италијански лиги. Во 2011 одбил 50.000 евра од спортскиот директор на Равена за местење на натпревар, а еве сега на 30 години го имаше своето деби во Серија А за Каљари... погледнете го видеото, неможе да ги воздржи солзите :')

Јунакот кој одби 50.000 евра за местенка не го издржа првото интервју во Серија А

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom