Значи мојот пост беше во контекст за играчите на Јувентус ,нивните каратеристики,слабости и предности и во тоа што се разликува овој тим од оној на Конте..апсолутно дека имаш право да ги коментираш играчите на Интер ама ти избега во тој контекст бидејќи таа реплика ми беше точно наменета за Јувентус а ти ги наметна како за споредба поединците на Интер без никаква причина.Се е во ред, никаде не реков дека ти ги спомна играчите на Интер, ама и јас имам право како и тебе да си давам мислење за нив.
А кога сме кај Лемина и Стураро, особено првиов, годинава оправдано или неоправдано му ги облекоа копачките на Погба, и сите очекуваат од него да биде Погба. Треба малку да се прилагоди на товарот што го носи, и мислам дека ќе се поправи. Стураро е трето-четврта опција, така да не знам зошто воопшто си го спомнал, кога нема влезено од лани зимата да игра во Јуве.
Пјанич можеш да речиш дека вчера бил тотално слаб и се останато, но не можеш да речиш дека бил неконстантен. Еден слаб натпревар, не значи дека е неконстантен, тука мора да правиш разлика. Го следев редовно лани со Рома, а освен натпреваров со Интер, Пјанич одлично игра во Јуве.
Трето, највиновен за поразот е пристапот на играта од страна на Алегри кој од авион се гледаше дека оди да не загуби. Пјанич го играше многу назад, Дибала го тераше да се враќа до центар што е воопшто несвојствено за него во споредба со минатата сезона итн. Го стави Манџукич кој не знае сам да си направи шанса, сам во нападот на Јуве, итн.
А зошто да не му парираат на Јуве?Интер има добри играчи годинава комотно можат да му парират на Наполи и тоа и летото го пишав во фан клуб Интер само ако не се изглупира тренерот или ако не потонат после ова победа ко тапа од риба лапната.
А што сакаш да изјават пред медиумите?Алегри и Буфон вчера имаа изјави каде го ставаат Интер како најсериозен конкурент на Јуве, поготово Алегри.
Мое мислење дека фалат некои работи за да му парират на Јуве ете ти како прво си фан на Игуаин јас не сум дали од твоја перспектива Дибала - Игуаин е исто како на пример Паласио/Едер- Икарди? (Икарди знајш дека го ценам сме праеле муабет на ЛШ темата ако памтиш), одбраната исто така е салам над таа на Интер и пак велам по мое мислење али ќе видиме долга е нивата за орање.А зошто д
а не му парираат на Јуве?
Баш ме интересира ова, озбилно.
Алегри и Буфон вчера имаа изјави каде го ставаат Интер како најсериозен конкурент на Јуве, поготово Алегри.
И мора баш ова да го изјават?А што сакаш да изјават пред медиумите?
-"Кур што ќе освојат скудето, само Киево е лекот за нив"![]()
Нема врска тоа, Наполи и Рома со дупло послаби тимови од Јуве ги сметавте за конкуренција а моменталниов Интер којшто има појак состав од овие две екипи е само конкурентен за второ место.Мое мислење дека фалат некои работи за да му парират на Јуве ете ти како прво си фан на Игуаин јас не сум дали од твоја перспектива Дибала - Игуаин е исто како на пример Паласио/Едер- Икарди? (Икарди знајш дека го ценам сме праеле муабет на ЛШ темата ако памтиш), одбраната исто така е салам над таа на Интер и пак велам по мое мислење али ќе видиме долга е нивата за орање.
Е шо да речи Алегри од тимот кој изгуби и Буфон шо да речи? Дека нема квалитет кога има? или дека не ги бива? Беа издоминирани второто да речат дека не е сериозен конкурент самиот Јуве како тим го клават на ниво на Удинезе.
Лани беше проблемот од клупа до квалитет некако мн на ура се почна сезоната. А целта на муабетот ми беше болдираново пошто ме праша зошто да не му парира на Јуве.И мора баш ова да го изјават?
Нема врска тоа, Наполи и Рома со дупло послаби тимови од Јуве ги сметавте за конкуренција а моменталниов Интер којшто има појак состав од овие две екипи е само конкурентен за второ место.
Не дека ја го ставам Интер конкурент за титулата моментално, далеку од тоа, има уште многу работа у тимов ама ете лани на пример Манчини беше проблемот според многумина на темава.
Само од аспект на играчкиот кадар Јуве има олстар екипа, а Интер е составен од еден куп полуфудбалери кои уште немаат сврзано неколку дорби утакмици по ред, а не да пак да парираат за титула.А зошто да не му парираат на Јуве?
Баш ме интересира ова, озбилно.
Ne do 8 koleno tuku do 16 koleno ima da im pcujam na nareden kiks, no nikoj nemoze da me ubedi deka nemame kvaliteten tim, pogotovo deka nemame prvi 11 kvalitetni.Вкрстени лигаменти скина.
@interlove
Ај жити мене чекај го наредниот кикс на Интер и правац у фан клуб да наредиш се од 1 до 8 колено на сите од играчи од управа.
Ова ако ми враќаш на постот за Челзи од петокот кај што спомнав дека Челзи има пун тим просеци и најслаба екипа у нивна историја (сакајќи да го пецнам ДоневСамо од аспект на играчкиот кадар Јуве има олстар екипа, а Интер е составен од еден куп полуфудбалери кои уште немаат сврзано неколку дорби утакмици по ред, а не да пак да парираат за титула.
Ваков е впечатокот засеа, може со Азис ќе се подобрат уште повеќе ама треба да се почека. FI!![]()
Ма немој да ме јебеш бре од 65та немавте титула намирисано на ЛШ (да го земаме обзир и старото натпреварување), од 2006та подареното скудето до 2010 имавте срање конкуренција го молевте Златан повреден да игра против една ебана сампдориа/Катанија и ќе го изгубевте скудетото на 2 кола пред крајот oд Рома на Раниери, последна титула вие 2010 пред 6 години во таја иста срање лига, барем квалификувајте се за ЛШ па спомнувај други тимој и ќе прајме мубает.Која комедија сте навијачите на јувентус то чудо едно. Пет години сте доминантни во првенство кое во својата историја е најмизерно од формирање, не сте бог и батина, олабајте малце, мерило ви е ЛШ каде се гледа какви пацери сте уопште, никад нема да освоите ЛШ барем во наредните 10години.
Демек "еј имате шанса годинава да му парирате за 2ро место на Наполи", абе еден играч 23години ви замина, одма промаја имате во средината ебаве шампионите ебаве.