Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ми фалат времињата кога постоеше еден "Ди мастер Трол" :) ) ) а не овие новиве клинци....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како млад бил парализиран неколку месеци, успеал некако да ја преброде таа криза, а потоа играл фудбал во подолните италијански лиги. Во 2011 одбил 50.000 евра од спортскиот директор на Равена за местење на натпревар, а еве сега на 30 години го имаше своето деби во Серија А за Каљари... погледнете го видеото, неможе да ги воздржи солзите :')

Јунакот кој одби 50.000 евра за местенка не го издржа првото интервју во Серија А
Кај нас ако пријавиш возење во гепек не ти бега.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.452
Интераши штом сте толку сигурни дека сте толку квалитетни отворен сум за предлози за кладби поврзани со пласманот на крајот од сезоната.

@Џонтра Волта за тебе посебно важи, имаш понуда од мене за кладба Наполи-Интер кој ќе заврши понапред на табелата.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интераши штом сте толку сигурни дека сте толку квалитетни отворен сум за предлози за кладби поврзани со пласманот на крајот од сезоната.

@Џонтра Волта за тебе посебно важи, имаш понуда од мене за кладба Наполи-Интер кој ќе заврши понапред на табелата.
Ајде бе може, не одбивам кладби никад.
У што? :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.452

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.452
Не бе тоа не е интересно, едино бришење акаунт. :D

А надвор од форум, кафана а? :icon_mrgr:
Не мора иста да ни биде добивката, бидејќи далеку сме за кафана да направиме нешто преку интернет, модерно време е денеска.

Еве јас имам предлог, доколку ја добијам кладбата ќе ти дадам мој профил на купикнига и ти таму преку твојата картичка ќе ми нарачаш книга по избор на моја адреса. Многу едноставно и ефикасно :D

Предложи си ти нешто слободно, па да видиме што и како.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не мора иста да ни биде добивката, бидејќи далеку сме за кафана да направиме нешто преку интернет, модерно време е денеска.

Еве јас имам предлог, доколку ја добијам кладбата ќе ти дадам мој профил на купикнига и ти таму преку твојата картичка ќе ми нарачаш книга по избор на моја адреса. Многу едноставно и ефикасно :D

Предложи си ти нешто слободно, па да видиме што и како.
Ајде бе нека биде, мене не ми текнува моментално што сакам пошто сум никаков човек без никакви интересни, ќе ти кажам во текот на сезоната ако ми текне нешто или коа ќе ја добијам кладбата.
Ама постојат големи можности да ти побарам цијанид.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.956
Поени од реакции
116.530
Мондонико брату, штотуку го допре дното, дури и под него чепна малце. Абе од сите кладби на светот ти книга најде да побараш. Озбилно? :pos::pos::pos:

Дај бе кладба ко чоек, договорете кафана, пијте, дрогирајте се, преебете си мајче, немој книги да ми бараш, многу софти е тоа. :boksix:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Ајде бе нека биде, мене не ми текнува моментално што сакам пошто сум никаков човек без никакви интересни, ќе ти кажам во текот на сезоната ако ми текне нешто или коа ќе ја добијам кладбата.
Ама постојат големи можности да ти побарам цијанид.
Купи му ја книгата на Ибрахимович, нека чита како Ибра се поебал кога си отишол од моќниот Интер шо освои ЛШ:angel:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Ja си добив дресче од @Fantom 2010-та кога Интер го пројде Челзи. Договорот беше дресче од тоа дуќанчето у ГТЦ, не са оригинали али не се ни толку лоши, и мислим дека не коштаат појќе од иљадарче, не сум сигурен пошто Фантомот плаќаше :icon_lol:
Уште го имам дресот.
Ете ви еден предлог за кладба !! :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ja си добив дресче од @Fantom 2010-та кога Интер го пројде Челзи. Договорот беше дресче од тоа дуќанчето у ГТЦ, не са оригинали али не се ни толку лоши, и мислим дека не коштаат појќе од иљадарче, не сум сигурен пошто Фантомот плаќаше :icon_lol:
Уште го имам дресот.
Ете ви еден предлог за кладба !! :)
Можеш да најдеш и "дупка" во кладбата. Поминувајќи низ ГТЦ, видов дека ланските дресови се 150 денари, така нешто :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom