Ти бе не навиваш за Интер?? Нон стоп си кај нас на фанот, кој слаб лик си ти..Ма немој да ме јебеш бре од 65та немавте титула намирисано на ЛШ (да го земаме обзир и старото натпреварување), од 2006та подареното скудето до 2010 имавте срање конкуренција го молевте Златан повреден да игра против една ебана сампдориа/Катанија и ќе го изгубевте скудетото на 2 кола пред крајот oд Рома на Раниери, последна титула вие 2010 пред 6 години во таја иста срање лига, барем квалификувајте се за ЛШ па спомнувај други тимој и ќе прајме мубает.
Слаб ми рече бе, слабТи бе не навиваш за Интер?? Нон стоп си кај нас на фанот, кој слаб лик си ти..)
Па од Маркизио аватар...ццц
Е ради ваквите испади си слаб лик, то е, нема илустрација.Слаб ми рече бе, слаб. Слаб лик, ај кажи како е то слаб лик вака да знам чисто илустративно, како мериш некој слаб лик то по вистина, тежина? Како оди жити се, слаб лик. Е добро бе ти си дебел лик, дебел колку вол.
![]()
Не можиме сите волој да видиме тое. Одличен си, добро е.Е ради ваквите испади си слаб лик, то е, нема илустрација.
Не можиме сите волој да видиме тое. Одличен си, добро е.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zs ne na dorucek?Вол на татко ти на ручек да му речиш, мене не.
Добро ете коњ нека е не се лути одма ти па. Ако не се пронаоѓаш нека е пони (та точакот та животното исти ташак )Вол на татко ти на ручек да му речиш, мене не.
Зш неубо е да јади шамар сабајлечки.Zs ne na dorucek?
Говедата не ја знат разликата помеѓу поручек/ручек/вечера само мелат кога да им дајш па мисли и кај луѓето е таја шо знајшZs ne na dorucek?
Ок Џонтра не умарај...И мора баш ова да го изјават?
.
Субрата Деви Рој, експерт за говеда.Говедата не ја знат разликата помеѓу поручек/ручек/вечера само мелат кога да им дајш па мисли и кај луѓето е таја шо знајш
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kој рече дека е хумор? Али ај твоето е мождаДеви зашо тонеш со обидиве за хумор бе?
Ќе умре тоа пони од самата помисла у каква ситуација си го спомнал.