Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мондонико брату, штотуку го допре дното, дури и под него чепна малце. Абе од сите кладби на светот ти книга најде да побараш. Озбилно? :pos::pos::pos:

Дај бе кладба ко чоек, договорете кафана, пијте, дрогирајте се, преебете си мајче, немој книги да ми бараш, многу софти е тоа. :boksix:
Кои се тие сите кладби на светот што може преку интернет да се завршат? Да му кажам од официјалната страна на Јуве ќе ми нарачаш дрес што ќе излезе 100+€?

За кафани и такви работи радо би се нафатил, ама знам дека 99% ќе остане на муабет, па затоа побарав такво нешто, за кое треба 2 минути да се случи без натегање.

Кои се тие сите кладби на светот што може преку интернет да се завршат? Да му кажам од официјалната страна на Јуве ќе ми нарачаш дрес што ќе излезе 100+€?

За кафани и такви работи радо би се нафатил, ама знам дека 99% ќе остане на муабет, па затоа побарав такво нешто, за кое треба 2 минути да се случи без натегање.
Бреј божем од Америка си па не може кафана да се договори. Тука има милион сведоци, така да ќе се оствари таа кладба како и да е.

Бараш од Џонтра книга да ти купи, а тој сиротиот едвај јасли има поминато у животот. Ќе ти прати билтен од Копачка во најдобар случај, така да немој книги да договараш со него.

:icon_lol:
Бреј божем од Америка си па не може кафана да се договори. Тука има милион сведоци, така да ќе се оствари таа кладба како и да е.

Бараш од Џонтра книга да ти купи, а тој сиротиот едвај јасли има поминато у животот. Ќе ти прати билтен од Копачка во најдобар случај, така да немој книги да договараш со него.
Не им се мешај на луѓето, богу на кладењето !!! :icon_lol:

АИИИИИ
Не мора иста да ни биде добивката, бидејќи далеку сме за кафана да направиме нешто преку интернет, модерно време е денеска.

Еве јас имам предлог, доколку ја добијам кладбата ќе ти дадам мој профил на купикнига и ти таму преку твојата картичка ќе ми нарачаш книга по избор на моја адреса. Многу едноставно и ефикасно :D

Предложи си ти нешто слободно, па да видиме што и како.

Картица и Џонтра не идат у иста реченица дека е пуст и сиромав, а книга може да добиеш една од двете што ги има а ги користи за балансирање на маса по дома.

:pos::pos::pos::pos:

Уше вчера му реков на Џонтра дека Чекич ќе го оплави утре :icon_lol:
Многу заебан е токмакот,јас сум жив сведок.Едноставно чоекот си го владее хуморот и то е то.[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Милан да се распадне, да се вика Милан Калчо 2017, и да игра у 6-та лига со аматери дојдени на утакмица кој од кафана кој од шетање куче, кој закаснил ќерка му на балет ја носел.
А Лацио да е шампион на млечниот пат, пак ќе ги тресне од земја, ебати пациентите цел живот !! :icon_lol:

Изгледа не се разбравме, книга по мој избор :icon_mrgr:

Знам дека Џонтра сигурно не е способен да наброи пет автори.

А за картичка ќе си извади од банка, не е многу комплицирано еве другар му Стефан е економист, он ќе му помогне :kafence:

Драган Таневски, Лајла Грејс, Сузана Турунџиева... признавам не знам 5, јеби га. :(

Стек економистот може само коефициенти за тикет да ми израчуна, ништо друго. :D

Изгледа не се разбравме, книга по мој избор :icon_mrgr:

Знам дека Џонтра сигурно не е способен да наброи пет автори.

А за картичка ќе си извади од банка, не е многу комплицирано еве другар му Стефан е економист, он ќе му помогне :kafence:

Обично на картичка стојат парични средства, не компири или сточна храна :toe:

Да бараш книга од Џонтра е исто како да бараш совет од Стекот за секс, и двајцата немаа искуство во тие работи..

ова е веќе убиство од заседа,затварајте темава :pos::pos::pos::pos::pos:

Драган Таневски, Лајла Грејс, Сузана Турунџиева... признавам не знам 5, јеби га. :(

Стек економистот може само коефициенти за тикет да ми израчуна, ништо друго. :D

Кажи му го Балашевиќ, глуп.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom