Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Го изгубивме мечот првите пола сат. После тоа се само лукави обиди да се направи нешто. Мурињо потрфрли со стартниот состав и со начинот на игра кој го планираше за овој меч. Во вториот дел сосема друг начин на игра што беше нормално да се очекува, но тоа остави преголем простор за Сити кој можеше да го казни. Како и да е заслужена победа на Сити и нормално е уште од сега да се сметаат за први фаворити за титула годинава.

Инаку колку и да е Пеп одличен тренер, го има оној цигански карактер што најдобро се доловува во видеово. Не дека Моу наш е нешто подобар да не ме разберете погрешно зошто досега имал гадни ситуации во неговото минато (ќе кажи времето дали и во Јунајтед), но ова на Пеп не му е прв пат, а изиграва жртва на крајот демек еве ти ја топката што ја бараш.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ален тргна навака за бурек да му купи на Ериксен.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Ќе си има проблем со нафрлени топки, а и при корнери поготово зошто тука се дозволени контакти во голманскиот простор. Де Геа исто на почетокот имаше проблеми, бараше фаул на секој корнер.
Кога им го велам ова на луѓето будала ме праат. Нафрлена топка била нафрлена топка секаде. :coffee:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Овој Мацари не за друго туку за да ме турни племето да му го ебам.
Инаку Бентеке голче :cool:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Бавча другар, знам дека и ти сакаш да си кул, но поголема пичка од Мурињо нема.
Ама добро сега е ваш и ќе го браните, да не барам коментари додека не беше ваш...
Далеку од тоа, јас сум хај увек.
Ама токинг оф пусис, мурињо беше надмашен и симнат од тронот денес да бидеме реални.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom