- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Прво Серенчево да ја поминиме -19.5 врзана со Монтреал 3.5 + .Да, врзи го со тајландски шах.![]()
Прво Серенчево да ја поминиме -19.5 врзана со Монтреал 3.5 + .Да, врзи го со тајландски шах.![]()
Може да ми објасниш како може 50-50 меч да е локум 2ка на 2 квота?Почнува НФЛ сезона. Ко за старт:
Денвер - Каролина 2ка 1.6 квота
А за утре мене ми е локумче Нишикори-Стен 2ка на 2 квота..
Па сам си кажа. на 50-50 квотата треба да биде 1.85-1.85.Може да ми објасниш како може 50-50 меч да е локум 2ка на 2 квота?
Па сам си кажа. на 50-50 квотата треба да биде 1.85-1.85.
Милан-Удинезе 1Дај пишете некоја добитна комбинација за викендот фудбалче![]()
Koј те учел броење у основно?Па сам си кажа. на 50-50 квотата треба да биде 1.85-1.85.
А дури и ја очекував Стен да биде фаворит според квотите. Подобро игра на турниров.
Башка статистика:
Стен изгубени сетови на турниров: 4
Нишикори изгубени сетови на турниров: 5
Стен изгубени гејмови на турниров: 9
Нишикори изгубени гејмови на турниров: 15
Да не споменам дека вчера не знаеше главата каде му се додека не прекина дождот и се додека не се огласи тој гонгот што психички го поремети Мареј.
Едноставно од се што изиграа Вавринка и Нишикори, нема ниедна логика квотата да биде 2 за Стен. Сеа добро и ја так го пишав зборот, не мора за тоа баш да се фатиш, со зборчето сакав да кажам дека квотата не е реална. Ако нешто барем требаше да биде обратна. 1.7 (па и малце помалце) за Стен наспроти 2 за Кеи којшто сигурно е далеку повеќе изморен од Стен.
Da ne mislel na toa kolku svoi servisi izgubile?Koј те учел броење у основно?
Ги пишав на 1000 денари ама ги додадов Серена Вилиамс и женска кошарка со 1.35 и кошаркава ме фрли, 2 пати имам пишано женска кошарка и 2 пати ме паѓаат само тие на тикет, се да им ебам!Полесно не можеше.
Слаба понуда за денес, ќе играм Каролина 2 (НФЛ), Вашингтон 1 бејзбол, Њижњи и Спартак Москва хокеите, Сервантес и Де Греф од тенисиве на ситно.Ги пишав на 1000 денари ама ги додадов Серена Вилиамс и женска кошарка со 1.35 и кошаркава ме фрли, 2 пати имам пишано женска кошарка и 2 пати ме паѓаат само тие на тикет, се да им ебам!
П.С дај нешто за вечерва ако имаш да се пиши на поголема уплата