Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Почнува НФЛ сезона. Ко за старт:

Денвер - Каролина 2ка 1.6 квота

А за утре мене ми е локумче Нишикори-Стен 2ка на 2 квота..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Почнува НФЛ сезона. Ко за старт:

Денвер - Каролина 2ка 1.6 квота

А за утре мене ми е локумче Нишикори-Стен 2ка на 2 квота..
Може да ми објасниш како може 50-50 меч да е локум 2ка на 2 квота?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Може да ми објасниш како може 50-50 меч да е локум 2ка на 2 квота?
Па сам си кажа. на 50-50 квотата треба да биде 1.85-1.85.

А дури и ја очекував Стен да биде фаворит според квотите. Подобро игра на турниров.

Башка статистика:

Стен изгубени сетови на турниров: 4
Нишикори изгубени сетови на турниров: 5

Стен изгубени гејмови на турниров: 9
Нишикори изгубени гејмови на турниров: 15

Да не споменам дека вчера не знаеше главата каде му се додека не прекина дождот и се додека не се огласи тој гонгот што психички го поремети Мареј.

Едноставно од се што изиграа Вавринка и Нишикори, нема ниедна логика квотата да биде 2 за Стен. Сеа добро и ја так го пишав зборот, не мора за тоа баш да се фатиш, со зборчето сакав да кажам дека квотата не е реална. Ако нешто барем требаше да биде обратна. 1.7 (па и малце помалце) за Стен наспроти 2 за Кеи којшто сигурно е далеку повеќе изморен од Стен.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Драгон брат, знаеш дека Ставро демне на темава, не прави вакви грешки во чекори :icon_lol:

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
Дај пишете некоја добитна комбинација за викендот фудбалче :D:D
Милан-Удинезе 1
Свонси-Челзи 2
Ница-Марсеј гг 3+
Џенова-Фиорентина 3+
Селта-Атлетико Мадрид 2
Лајпзиг- Дортмунд 3+

L

Löwe

Гостин
Па сам си кажа. на 50-50 квотата треба да биде 1.85-1.85.

А дури и ја очекував Стен да биде фаворит според квотите. Подобро игра на турниров.

Башка статистика:

Стен изгубени сетови на турниров: 4
Нишикори изгубени сетови на турниров: 5

Стен изгубени гејмови на турниров: 9
Нишикори изгубени гејмови на турниров: 15

Да не споменам дека вчера не знаеше главата каде му се додека не прекина дождот и се додека не се огласи тој гонгот што психички го поремети Мареј.

Едноставно од се што изиграа Вавринка и Нишикори, нема ниедна логика квотата да биде 2 за Стен. Сеа добро и ја так го пишав зборот, не мора за тоа баш да се фатиш, со зборчето сакав да кажам дека квотата не е реална. Ако нешто барем требаше да биде обратна. 1.7 (па и малце помалце) за Стен наспроти 2 за Кеи којшто сигурно е далеку повеќе изморен од Стен.
Koј те учел броење у основно?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денвер се без квотербек, така да би требало да биде двојка со Каролина. За похрабрите - на поени, зашто играат две топ одбрани или денвер помалку поени зашто нападот им е крш.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Полесно не можеше.
Ги пишав на 1000 денари ама ги додадов Серена Вилиамс и женска кошарка со 1.35 и кошаркава ме фрли, 2 пати имам пишано женска кошарка и 2 пати ме паѓаат само тие на тикет, се да им ебам!

П.С дај нешто за вечерва ако имаш да се пиши на поголема уплата

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Чечинато, да ти ебам се по список.
Ги пишав на 1000 денари ама ги додадов Серена Вилиамс и женска кошарка со 1.35 и кошаркава ме фрли, 2 пати имам пишано женска кошарка и 2 пати ме паѓаат само тие на тикет, се да им ебам!

П.С дај нешто за вечерва ако имаш да се пиши на поголема уплата
Слаба понуда за денес, ќе играм Каролина 2 (НФЛ), Вашингтон 1 бејзбол, Њижњи и Спартак Москва хокеите, Сервантес и Де Греф од тенисиве на ситно.

Kajgana Shop

На врв Bottom