Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
bd21b8f08d557b04c773817f0b4312f2.jpg

Jbm ti Bradford !!
Denes i utre katastrofalna ponuda,ali za petok veke imam tri natprevara,Paide 3+,Albirex 3+ i Eindhoven 3+,ako ne izleze nekoja podobra opcija,ke gi pustam Baern M. 3+ ..

де бре не сме толку отепани баскетџии , а ни унгарија сила некоја , играме пред домашна публика...........мислам дека ќе биде тесна, може да се добие

Уште паѓа коефицентот за Македонија, сега е 1.55, што се случува знае ли некој?

Уште паѓа коефицентот за Македонија, сега е 1.55, што се случува знае ли некој?

не се секирај, не е сигурна. Се нема отруено најдобриот кошаркар на Унгарија од ракија во Кавадарци. Едноставно ебиветар против ебиветар играат. Полна сала може како најава дека домаќинот е во блага предност. Очобол од кошарка пред нас!

Војвода имал температура, Адам Ханга имал некоја повреда. Ама и двата би требало да играат, затоа и можеби падна коефициентот, поради ваквото инфо. Сепак убаво напишаа погоре, две слаби репрезентации, едноставно се може да биде. Да беше Дамјан + домашен терен, убеден бев дека ќе победиме, вака ќе биде потешко.

Против факинг Луксембург на крајта ни намалија на 10 нема да ме чуди овде и да изгубиме...

Без коментар.... може ли да ми го објасни некој ова чудо мене?
a518523083594fc4873ee50c308805a5.png
Никад да не тепаат мрсниве мајмуни од 3-1 трет дет го изгубија 4-6, поголем пичкарски меч неам глеано....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom