шконтарите секогаш излегувале тешко на крај со нас,види ги претходните дуели.Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.
3+ сетови мене најубо ми се гледаДелпо 1хендикеп гемови? Или да не се ризикува и обична победа да се игра?
Според ова шо го покажаа на европското , моментално се велесила за нас. Сепак добар коеф е и вреди да се проба.шконтарите секогаш излегувале тешко на крај со нас,види ги претходните дуели.
Е сега ок е што ќе ми реплицирате тоа е едно време,ова денеска е друго време,ама и според коефицентот како да не потцениле нас бајаги
велесила дека се бранеа,а кога треба да нападнат ???Според ова шо го покажаа на европското , моментално се велесила за нас. Сепак добар коеф е и вреди да се проба.
jas ovde bi odigral (odigrav vejke) 2+ (1.50) golovi...Mi mirisa i na nekoja namestaljka mozebi 2 vo 1, 1 vo 2....велесила дека се бранеа,а кога треба да нападнат ???
0-2 би требало да излезе али за коефициент околу 1.45 не вреди
Кога играат?Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.
ПонеделникКога играат?
Мајтапот на страна,оваа ако не е местена не гледам како ќе не победат и да постигнат два гола,не дека не се појаки ама друго е кога ќе треба да нападнат и тие да го водат темпото а на тоа не се навикнати како екипа,друго е тоа што Албанија никогаш не нема победено и колку да сме мизерни пак нашите ќе излезат мотивирано против нив и ќе сакаат да се докажат.Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.
Понеделник.Кога играат?
Не се можда толку добри , колку што ние сме лоши. Конечен тип 3-1 според мене.Мајтапот на страна,оваа ако не е местена не гледам како ќе не победат и да постигнат два гола,не дека не се појаки ама друго е кога ќе треба да нападнат и тие да го водат темпото а на тоа не се навикнати како екипа,друго е тоа што Албанија никогаш не нема победено и колку да сме мизерни пак нашите ќе излезат мотивирано против нив и ќе сакаат да се докажат.
Албанија не се нешто добро технички потковани или немаат некои посебни напаѓачи или крила па лесно да не развлечат и да не отворат по страните,ќе се обидуваат преку нафрлени топки па ако влези арно.