Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.096
Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Албанија - Македонија 1 Т1 ... 2.80 коеф. Ова подобар поклон и од Хајдук минатото коло.
шконтарите секогаш излегувале тешко на крај со нас,види ги претходните дуели.

Е сега ок е што ќе ми реплицирате тоа е едно време,ова денеска е друго време,ама и според коефицентот како да не потцениле нас бајаги

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.096
шконтарите секогаш излегувале тешко на крај со нас,види ги претходните дуели.

Е сега ок е што ќе ми реплицирате тоа е едно време,ова денеска е друго време,ама и според коефицентот како да не потцениле нас бајаги
Според ова шо го покажаа на европското , моментално се велесила за нас. Сепак добар коеф е и вреди да се проба.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.368
Поени од реакции
7.138
Според ова шо го покажаа на европското , моментално се велесила за нас. Сепак добар коеф е и вреди да се проба.
велесила дека се бранеа,а кога треба да нападнат ???

0-2 би требало да излезе али за коефициент околу 1.45 не вреди

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја мислам дека вреди нашиве да се одиграат Х2..

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
велесила дека се бранеа,а кога треба да нападнат ???

0-2 би требало да излезе али за коефициент околу 1.45 не вреди
jas ovde bi odigral (odigrav vejke) 2+ (1.50) golovi...Mi mirisa i na nekoja namestaljka mozebi 2 vo 1, 1 vo 2....:) Taka da i 3+ ( 2.80) ne e losa kvota....Koj gi znae....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мајтапот на страна,оваа ако не е местена не гледам како ќе не победат и да постигнат два гола,не дека не се појаки ама друго е кога ќе треба да нападнат и тие да го водат темпото а на тоа не се навикнати како екипа,друго е тоа што Албанија никогаш не нема победено и колку да сме мизерни пак нашите ќе излезат мотивирано против нив и ќе сакаат да се докажат.

Албанија не се нешто добро технички потковани или немаат некои посебни напаѓачи или крила па лесно да не развлечат и да не отворат по страните,ќе се обидуваат преку нафрлени топки па ако влези арно.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.096
Кога играат?
Понеделник.

Значи јас ги пробувам за 1000 најмалце. Навивачки и пристрасни анализи и типови не ме интересираат , 2.70 коеф е предобар коеф да се испушти.[DOUBLEPOST=1472912110][/DOUBLEPOST]
Мајтапот на страна,оваа ако не е местена не гледам како ќе не победат и да постигнат два гола,не дека не се појаки ама друго е кога ќе треба да нападнат и тие да го водат темпото а на тоа не се навикнати како екипа,друго е тоа што Албанија никогаш не нема победено и колку да сме мизерни пак нашите ќе излезат мотивирано против нив и ќе сакаат да се докажат.

Албанија не се нешто добро технички потковани или немаат некои посебни напаѓачи или крила па лесно да не развлечат и да не отворат по страните,ќе се обидуваат преку нафрлени топки па ако влези арно.
Не се можда толку добри , колку што ние сме лоши. Конечен тип 3-1 според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom