- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.560
- Поени од реакции
- 1.019
Јас искрено бев на мнение дека Погба е преплатен ! Арно ама кога ќе го пуља воа табло , станува јасно дека чоеко е и ефтино земен !![]()
+Ндонг во Сандерленд за 13.6м
Јас искрено бев на мнение дека Погба е преплатен ! Арно ама кога ќе го пуља воа табло , станува јасно дека чоеко е и ефтино земен !![]()
+Ндонг во Сандерленд за 13.6м
И сето тоа за помала сума од таа потребна за Јунајтед да го врати ПогбаChelsea signed Matic. Then they signed Luiz for cash plus Matic. Then they re-signed Matic. Sold Luiz. Re-signed Luiz.![]()
Батица ако ние земаме А класа фудбалери, вие земате второ разредни. ^_^И сето тоа за помала сума од таа потребна за Јунајтед да го врати Погба![]()
Сума не спомнува никаде, интересен е начинот.За другото,згреши Јунајтед си ја плати грешката, гајле ми е. Купи класа играч, јас со тоа сум задоволен. Од Кристијано 100М зема Јунајтед и што? Некој играчи не се заменуваат и за 300М да го продадеше Јунајтед на Кристијано, џабе ти е. Еве Јувентус купи Пјанич, Витсел и уште 2ца да купи тоа е, едно место има во тимот, а Погба не можат да го заменат.И сето тоа за помала сума од таа потребна за Јунајтед да го врати Погба![]()
Уште ве лажат дека Погба им беше клучот на Јувентус за сите титули? Нема врска, лесно ќе си го заменат Погба.Сума не спомнува никаде, интересен е начинот.За другото,згреши Јунајтед си ја плати грешката, гајле ми е. Купи класа играч, јас со тоа сум задоволен. Од Кристијано 100М зема Јунајтед и што? Некој играчи не се заменуваат и за 300М да го продадеше Јунајтед на Кристијано, џабе ти е. Еве Јувентус купи Пјанич, Витсел и уште 2ца да купи тоа е, едно место има во тимот, а Погба не можат да го заменат.
Во Италија јасно е дека ќе освои Јуве, ќе го видиме Јувентус во ЛШ до каде ќе оди.Болд предикшн: Луиз ќе им даде гол на Јунајтед[DOUBLEPOST=1472665841][/DOUBLEPOST]
Уште ве лажат дека Погба им беше клучот на Јувентус за сите титули? Нема врска, лесно ќе си го заменат Погба.
Ибрахимовиќ он д адр сајд...одма се различни без него ПСЖ...
Абе го платиле 100 милиони, сакаш нејќеш мора да биде.Не, сериозно некој уште мисли дека Погба беше главен играч во Јуве, најдобар од сите на теренот и клучен играч за ЛШ? Сериозно го споредувате со она што Роналдо беше за Јунајтед?