Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
CrMfS87XgAEPnsE.jpg

+Ндонг во Сандерленд за 13.6м
Јас искрено бев на мнение дека Погба е преплатен ! Арно ама кога ќе го пуља воа табло , станува јасно дека чоеко е и ефтино земен !

И сето тоа за помала сума од таа потребна за Јунајтед да го врати Погба :ojeaa:

Батица ако ние земаме А класа фудбалери, вие земате второ разредни. ^_^

И не знам оти се тешиш со други клубови, гледај си својот колку е патетичен и шит. :(

Само Венгер знае зошто го даде Вилшир во Борнмут. Барем тројца од овие ќе се повредат до декември

Screenshot_2.png

И сето тоа за помала сума од таа потребна за Јунајтед да го врати Погба :ojeaa:
Сума не спомнува никаде, интересен е начинот.За другото,згреши Јунајтед си ја плати грешката, гајле ми е. Купи класа играч, јас со тоа сум задоволен. Од Кристијано 100М зема Јунајтед и што? Некој играчи не се заменуваат и за 300М да го продадеше Јунајтед на Кристијано, џабе ти е. Еве Јувентус купи Пјанич, Витсел и уште 2ца да купи тоа е, едно место има во тимот, а Погба не можат да го заменат.

Болд предикшн: Луиз ќе им даде гол на Јунајтед :D[DOUBLEPOST=1472665841][/DOUBLEPOST]
Сума не спомнува никаде, интересен е начинот.За другото,згреши Јунајтед си ја плати грешката, гајле ми е. Купи класа играч, јас со тоа сум задоволен. Од Кристијано 100М зема Јунајтед и што? Некој играчи не се заменуваат и за 300М да го продадеше Јунајтед на Кристијано, џабе ти е. Еве Јувентус купи Пјанич, Витсел и уште 2ца да купи тоа е, едно место има во тимот, а Погба не можат да го заменат.
Уште ве лажат дека Погба им беше клучот на Јувентус за сите титули? Нема врска, лесно ќе си го заменат Погба.
Ибрахимовиќ он д адр сајд...одма се различни без него ПСЖ...

Последно уредено:
Болд предикшн: Луиз ќе им даде гол на Јунајтед :D[DOUBLEPOST=1472665841][/DOUBLEPOST]
Уште ве лажат дека Погба им беше клучот на Јувентус за сите титули? Нема врска, лесно ќе си го заменат Погба.
Ибрахимовиќ он д адр сајд...одма се различни без него ПСЖ...
Во Италија јасно е дека ќе освои Јуве, ќе го видиме Јувентус во ЛШ до каде ќе оди.

И да, уште не лажат. :facepalm:

Последно уредено:
Не, сериозно некој уште мисли дека Погба беше главен играч во Јуве, најдобар од сите на теренот и клучен играч за ЛШ? Сериозно го споредувате со она што Роналдо беше за Јунајтед?

Не, сериозно некој уште мисли дека Погба беше главен играч во Јуве, најдобар од сите на теренот и клучен играч за ЛШ? Сериозно го споредувате со она што Роналдо беше за Јунајтед?
Абе го платиле 100 милиони, сакаш нејќеш мора да биде.

Па сеа у Манчестер тоа и ќе се очекува од него, да биде главен играч, алфа и омега у тим.
Ко Јаја Туре само што не.

Иначе може да врати Конте на 3-5-2 а? Ако го купат Сисоко до вечер ништо чудно.
Убаво пишаа дека Луиз може да му биде ко Бонучи, либеро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom