Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Си помогнав да останам во борба за титула. Воопшто не очекував да тепам, не сум сменил цел тим со недели и повеќето ми беа на 70% :D
Ама толку му е силата на @JimmyFloydBottleBank :toe:
Ne e do mene, deneska e nasteluvano Ronaldo da dade gol i u dvete ligi mi go brcna.
Ronaldo jebem ti maiku, kje igras kad tad na Gracki ima da te olesam od batine.:mad:

Прво администраторот да го купи Караско, па после ќе те прифати.

Haha pederska rabota, milijarda profili ima i igraci... Ali poleka ligava mu se raspagja ko ke ostane sam ke mu ja kiknat i izbrisat.:kuracc:

Zhimi se sea se ukluchuvam, ushte ne znam ni dali e kompletiran transferot na karasko, sega odam na igrata da prifatam

Ајде шабани убациле и Плеј Стајл!!! У боооооооооооој кренте јунаци сви, нек се крв Гејпионса у жилама заледииии !!!:cujte:
Значи сите против Барса формација 4-5-1, 5-4-1, 3-5-2. Дефанзивно со кантер атацк или мен бихајнд да бол/ тајд маркинг. И ако играте со еден шпиц штиклирајте си Таргет Мен. А со мене си фурате без плеј стајл. ОК

Не бива ти имаш два акаунти
Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.

Е јас ако не бев целосно фер со Манчестер, не знам кој игра фер. Види неам играч над 91, како што кажав.. А и Ремзи е 91, така да не гледам кој е проблемот.
Idi brkaj krokodili be, pusti manchester da go vodi nekoj drug manager.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom