Си помешал нешто, Спарта Прага беше тоа.
Чек малце....тогаш кога (крајно неферски) ги елиминираа Вардар не беше тоа последно коло за влез во ЛШ?
Не дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.
Утре во 18ч. ждрепката
Можни групи Барселона, Дортмунд, Тотенхем и Монако како и група со ЦСКА, Порто, Бриж и Селтик
Јувентус и ПСЖ [DOUBLEPOST=1472077466]Не дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.
Топ фаворити: Реал,Барса,Баерн
Екипи со шанса: Дортмунд,Атлетико,Сити
Реално би се шокирал ако една од овие екипи не освои, а и би се шокирал ако во финале се појави екипа што ја нема на листава.
Не е уште сигурно дека ќе си оди, наводно Сити биле доста загреани ама пратиле понуда од 10 милиона што верувам Мамич нема да ја прифати посебно откако сега влегоа во групна фаза плус млад е само 19 години па до кај 20 и некоја може да бутка тука и да му се извади барем дупло повеќе. Рог инаку најверојатно ќе замине во Наполи за 15 милиона така да ќе имаат +60 милиона од продажба на играчи и плус тоа што се пласираа во групна фаза на ЛШ. Очекувам Мамич да пушти срце (го појача тимот) и да потроши барем 10-15 милиона на млади талентирани играчиКај ќе им оди овој Чорич , спомна коментаторот дека ќе си оди? Страшен играч.
Е и Јуве ги забораив ма да шо знам..некако мислам би изгубиле со погорниве екипи.Јувентус и ПСЖ [DOUBLEPOST=1472077466]
Земи скриј се таму некаде... немаш благе везе бајо мој....Не дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.
Топ фаворити: Реал,Барса,Баерн
Екипи со шанса: Дортмунд,Атлетико,Сити
Реално би се шокирал ако една од овие екипи не освои, а и би се шокирал ако во финале се појави екипа што ја нема на листава.
Е да, можда Динамо Загреб - Лудогорец ќе биде финале а Баерн/Барса/Реал/Дортмунд/Атлетико и Сити ќе отпаднат уште у групи.Земи скриј се таму некаде... немаш благе везе бајо мој....
Мислам шок вистински ШОК ако Јувентус или ПСЖ се појават у финале пред Дортмунд... боже мили... Ти пратиш ЛШ последниве 2-3 години уопште бе друже?Е да, можда Динамо Загреб - Лудогорец ќе биде финале а Баерн/Барса/Реал/Дортмунд/Атлетико и Сити ќе отпаднат уште у групи.
Nema da zavrsi po ovoj redosled, no mali se sansite da zavrsat pod 15 mesto. Verojatno na krajot 15ta liga ke ispadne i sekako ke dade 2 pretstavnika vo LS.
хрватската лига појака од холандската и грчката , од следната сезона два претставника во лигата на шампиони ако завврши по овој редослед.
I posle vie placete Za Shkendija u aa **ptarski tim
хрватската лига појака од холандската и грчката , од следната сезона два претставника во лигата на шампиони ако завврши по овој редослед.