Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си помешал нешто, Спарта Прага беше тоа.![]()
Чек малце....тогаш кога (крајно неферски) ги елиминираа Вардар не беше тоа последно коло за влез во ЛШ?
Не дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.![]()
Утре во 18ч. ждрепката
Можни групи Барселона, Дортмунд, Тотенхем и Монако како и група со ЦСКА, Порто, Бриж и Селтик
Јувентус и ПСЖНе дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.
Топ фаворити: Реал,Барса,Баерн
Екипи со шанса: Дортмунд,Атлетико,Сити
Реално би се шокирал ако една од овие екипи не освои, а и би се шокирал ако во финале се појави екипа што ја нема на листава.
Кај ќе им оди овој Чорич , спомна коментаторот дека ќе си оди? Страшен играч.
Е и Јуве ги забораив ма да шо знам..некако мислам би изгубиле со погорниве екипи.Јувентус и ПСЖ[DOUBLEPOST=1472077466]
Земи скриј се таму некаде... немаш благе везе бајо мој....Не дека ги нема Јунајтед и Челзи али општо ептен очајно ми изгледа ЛШ годинава.
Топ фаворити: Реал,Барса,Баерн
Екипи со шанса: Дортмунд,Атлетико,Сити
Реално би се шокирал ако една од овие екипи не освои, а и би се шокирал ако во финале се појави екипа што ја нема на листава.
Е да, можда Динамо Загреб - Лудогорец ќе биде финале а Баерн/Барса/Реал/Дортмунд/Атлетико и Сити ќе отпаднат уште у групи.Земи скриј се таму некаде... немаш благе везе бајо мој....
Мислам шок вистински ШОК ако Јувентус или ПСЖ се појават у финале пред Дортмунд... боже мили... Ти пратиш ЛШ последниве 2-3 години уопште бе друже?Е да, можда Динамо Загреб - Лудогорец ќе биде финале а Баерн/Барса/Реал/Дортмунд/Атлетико и Сити ќе отпаднат уште у групи.
Nema da zavrsi po ovoj redosled, no mali se sansite da zavrsat pod 15 mesto. Verojatno na krajot 15ta liga ke ispadne i sekako ke dade 2 pretstavnika vo LS.![]()
хрватската лига појака од холандската и грчката , од следната сезона два претставника во лигата на шампиониако завврши по овој редослед.
I posle vie placete Za Shkendija u aa **ptarski tim![]()
хрватската лига појака од холандската и грчката , од следната сезона два претставника во лигата на шампиониако завврши по овој редослед.