Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
daj be mu se obesivte na de rosi, ko da ne smee da zgresi, jebiga, Bidna, se slucuva i na najdobrite, de rosi e klasa koj sto saka neka kaze, i nema golem tim na planetava sto u momentov ne bi go precekal so rasireni race u tim

Da, rekoba utna klucen penal doma, lipi posle toa si podnese ostavka :)

the horrrorr ....

Се тоа убаво, али синоќа при активен резултат од 0-1 овој коњов на противничка половина прави фаул врз играч, добива црвен и автоматски го остава тимот на цедило. Викаш се дешаваат такви ствари, али мислам дека на ДДР и Тоти ова не ќе да им е првпат, вака при негатива да го оставаат тимот на цедило. Сеа Пупоне ќе рече дека во нив тече римска крв и таков им е менталитетот, ама што кур кога ги оставаш своите колеги да рмбаат дополнително на терен, додека ти се глупираш и заработуваш црвен само ради тоа што имале моментално негатива на натпреварот.

Она синоќа беше ДЕ-ФИ-НИ-ЦИ-ЈА како НЕ треба да се понаша еден капитен на терен. Еј човек имаа активен резултат од 0-1, не губеа 0-3 во моментот па да кажеш ете нека им скрши нозе на противничите играчи. Како што пишав погоре, не им е првпат на капитенот и футуро капитано вака да го оставаат тимот на цедило при негатива... катастрофа.

Знаев дека после толку долга фудбалска агонија у која бевте при првата победа ( и таа едвај) пак ќе влезете во history channel филмот,ама овојпат ептен забегавте у пм.Сеа нареден нокдаун од пескара/аталанта/удине и пак ќе ве нема нигде на темава.Следна победа и одма history channel on.Незнам до кога ќе умарате само со јачината на милан и лш кога више средношколциве сегашни не ни знаат/памтат дека милан некад разарал у ЛШ.
Што би рекле Џонтра/Стефан - дно од муабет

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не е подно муабет од есенски шампиони и тврдењето дека Интер не се мизерни.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Се тоа убаво, али синоќа при активен резултат од 0-1 овој коњов на противничка половина прави фаул врз играч, добива црвен и автоматски го остава тимот на цедило. Викаш се дешаваат такви ствари, али мислам дека на ДДР и Тоти ова не ќе да им е првпат, вака при негатива да го оставаат тимот на цедило. Сеа Пупоне ќе рече дека во нив тече римска крв и таков им е менталитетот, ама што кур кога ги оставаш своите колеги да рмбаат дополнително на терен, додека ти се глупираш и заработуваш црвен само ради тоа што имале моментално негатива на натпреварот.

Она синоќа беше ДЕ-ФИ-НИ-ЦИ-ЈА како НЕ треба да се понаша еден капитен на терен. Еј човек имаа активен резултат од 0-1, не губеа 0-3 во моментот па да кажеш ете нека им скрши нозе на противничите играчи. Како што пишав погоре, не им е првпат на капитенот и футуро капитано вака да го оставаат тимот на цедило при негатива... катастрофа.
greska si druze za de rosi, ali vakvi startovi i momenti na dekoncentracija se slucuvale i porano, sega koga bese najnepotrebno toa se desi kaj De Rosi i toa e toa ali vo globala on retko pravel vakvi gluposti i kiksovi, bar ja ne pamtam, de rosi e u princip dosta korekten igrac, nit e gomnojadec nit e tezok provokator ko toti na primer sto e, ja licno dosta go respektiram i ko igrac i ko licnost, toti ne za ova vtorovo, al ovoj da, kao i da e kapa dole za lojalnosta.
Sea gleam statistika 5 crveni ima u kariera plus onoj vcera 6, sto ne e mnogu ako se zeme vo predvid pozicijata na terenot koja ja pokriva, a i garant od ovie 6, 5 mu se protiv lazio i ovoj vcera :), a crvenite u rimskoto derbi se delat ko muvlosani orasi na kolede.

Vcera mecot si bese posebna prikazna, 2 meca, tri crveni sto ne veruvam deka e slucajnost, mislam deka na drugo mesto treba da se locira problemot, a ne kaj igracite, trenerot pokraj toa sto se grizi za taktikata, treba da vlijae i na psiholoskiot faktor koj e znacaen del od ovaa igra, ovie bea razulaveni u dvata meca, a i koga sme kaj taktikata ne se znae kakvi bile sugestiite za toa kako treba da se odi na protivnicite, na primer simeone i atletiko site znaeme kako igraat ali oni imaat doktorirano na taa tema, roma i spaleti ocigledno ne.

Абе мора Тоти да го спомнете. Да ве ебеше и да ве оставеше немаше толку да го кудите. :)

Не е проблем квалитетот туку менталитетот лузерски кој Рома го има и секогаш ќе му остани. Само Наинголан трчаше пробваше нешто да напрај, Тоти го гледам се загрева со мастиката курот го боли џвака и на фаца беше како да вели - Шо кур ме боли, шо барам овде. Она е срамота бе Италија наводно од година пак ќе има 4 места во ЛШ така да наводно немало ова ефект, како не знам прочитав 2-3 вакви твита.

Рома можеше и мораше подобро па коментари демек Итурбе, Емерсон, Џеко дали биле за ЛШ па ни Порто во генерала не е ама ете поминаја, знаев дека ќе го примат али не до толку и излегов да ја гледам за шо кур. Очај жив очај, не Спалети, не Руди не не не се проблем овие во Рома, проблемот е лузерското во нив стално го имале и ќе го имат. Ебате сељаците...[DOUBLEPOST=1471993566][/DOUBLEPOST]Сите Италијански тимови досега кој испаднале во плејофите

Cqkxsn6UIAErX_P.jpg:large

161zt5z.jpg

Сите медиуми ја пренесоа оваа фотографија, алудирајќи на разочараноста на Тоти што во последната година од неговата кариера нема да игра ЛШ.
Сега кажи ми ти од каде доби таков впечаток дека кур го боли, што џвакал мастика?? Ти на стадион да не беше во живо да ја пратиш ситуацијата?? Значи сите зборат едно, ти спротивно од сите. Јас мислам дека нема фудбалер кој повеќе жали од ова фијаско и неиграње во ЛШ од Тоти.

И друга работа, што не го оставите на мира Тоти? И кога не игра во неговата 25-та последна сезона најдете начин да го критикувате, од уста не го вадите.

Иначе, за стартот на ДДр, можеше црвен, можеше и со жолт да помине... 50-50 беше ситуацијата да бидеме искрени.
Али овој емерсон каква коњина брате. Па правиот емерсон на 42-3 години да се врати па нема тоа да му се деси. А сите знаеме какви банални стартови праеше на времето :D

Тоти го гледам се загрева со мастиката курот го боли џвака и на фаца беше како да вели - Шо кур ме боли, шо барам овде.

Нов вид на експертиза, Стекот и Маки да ти позавидат. Тоти, цел живот во Рома, последна сезона, последна шанса за ЛШ имал фаца ко да го болело кур и се прашувал што всушност прави овде.

Дај бе Деви, жити сфе.

Ко да му е задња сезона на Дел Пиеро, Јуве да испаѓа во бараж од ЛШ и него да го боли цеф за тоа.

Дај бе Ангел, жити сфе.

Нов вид на експертиза, Стекот и Маки да ти позавидат. Тоти, цел живот во Рома, последна сезона, последна шанса за ЛШ имал фаца ко да го болело кур и се прашувал што всушност прави овде.

Дај бе Деви, жити сфе.

Ко да му е задња сезона на Дел Пиеро, Јуве да испаѓа во бараж од ЛШ и него да го боли цеф за тоа.

Дај бе Ангел, жити сфе.
Ја гледаше? Сериозно прашва. На 1-0 60та мин Тоти се загрева камерата го дава во кадар со мастичето. Шо експертизи во друштво со имате жими сФе не знам Али ако гледаше ќе ја видите сцената и ти сеа дали на 3-0 напрај др фаца не знам не го кажаја :) е сеа дали го болело или не не знам можиме цел да пишиме јас кажувам како изгледаше ако сакаш пуштија утакмицата види на таја минута ќе го видиш, а дека на 3-0 не му било сеедно сигурно.

Иначе да во 2009 Дел Пиеро и Буфон ко губевме од Палермо имаја такви фаци ко да му се смачи. 3-0 мислам тепљ Палермо, Пасторе гол ни даде и таква фаца напраја :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

161zt5z.jpg

Сите медиуми ја пренесоа оваа фотографија, алудирајќи на разочараноста на Тоти што во последната година од неговата кариера нема да игра ЛШ.
Сега кажи ми ти од каде доби таков впечаток дека кур го боли, што џвакал мастика?? Ти на стадион да не беше во живо да ја пратиш ситуацијата?? Значи сите зборат едно, ти спротивно од сите. Јас мислам дека нема фудбалер кој повеќе жали од ова фијаско и неиграње во ЛШ од Тоти.

И друга работа, што не го оставите на мира Тоти? И кога не игра во неговата 25-та последна сезона најдете начин да го критикувате, од уста не го вадите.
Види шо пишав на Пеџа :)

Видов, ја гледав утакмицата и незнам од каде ти таа констатација дека на 0-1 кур го боли. Тоа можеш да го кажеш доколку е влезен во игра и не се залага на терен, кур да го боли и да се влече по травата, па да го осудиш дека му е сеедно.

Незнам зошто воопшто Тоти го вметнувате во муабетот за синоќешната утакмица и му го спомувате името :toe:

Она со мастиката ти е најслаб коментар што си го пишал последниве 15 години. :)
Од рангот на твитовите на берлускони, дињата на анчо што ги постираше едно време тука. :)

Видов, ја гледав утакмицата и незнам од каде ти таа констатација дека на 0-1 кур го боли. Тоа можеш да го кажеш доколку е влезен во игра и не се залага на терен, кур да го боли и да се влече по травата, па да го осудиш дека му е сеедно.

Незнам зошто воопшто Тоти го вметнувате во муабетот за синоќешната утакмица и му го спомувате името :toe:
Брат јас кажав мој впечаток е сеа како сакаш, така нека е :)

Она со мастиката ти е најслаб коментар што си го пишал последниве 15 години. :)
Од рангот на твитовите на берлускони, дињата на анчо што ги постираше едно време тука. :)
Шо те ебам :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom