Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.975
- Поени од реакции
- 8.895
каква ЛЕ бе, сега ќе видиш и таму како ќе се избламираат од некоја источно европска накурчена екипа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се покажа и докажа дека без квалитетни екипи од Милано, лигава стана каша попара на интернационално ниво.
Порто бе ги згази неможеа да мрднат.
.......Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат![]()
А Рома нема просеци![]()
добра логика........Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат[DOUBLEPOST=1471987810][/DOUBLEPOST]
Не викај Милано колку да не те напињаат , кажи си Милан слободно, они и сами си знаат дека не се ништо боље од сељациве што испаднаа прееска
Како што знам стартуваше на сите досегашни официјални натпревари и не сакате да го продадете, а не дека не можеме да го земеме. Ромањоли повеќе ви беше планиран за резерва, отколку овој.има не велам не, ама Милан моментално не може да си го дозволи играчот кој е резерва во Рома, така да има разлика(мислев на Паредес)
Пробувам нешто, поддржи ме не ми сметајдобра логика.
Пробувам нешто, поддржи ме не ми сметајдобра логика.
Da, rekoba utna klucen penal doma, lipi posle toa si podnese ostavkaИнтер од Хелсингборг испаднале![]()
Знаев дека после толку долга фудбалска агонија у која бевте при првата победа ( и таа едвај) пак ќе влезете во history channel филмот,ама овојпат ептен забегавте у пм.Сеа нареден нокдаун од пескара/аталанта/удине и пак ќе ве нема нигде на темава.Следна победа и одма history channel on.Незнам до кога ќе умарате само со јачината на милан и лш кога више средношколциве сегашни не ни знаат/памтат дека милан некад разарал у ЛШ........Ќе ја наречеш после Рома провинциски клуб без никаква тежина и ќе се љутат[DOUBLEPOST=1471987810][/DOUBLEPOST]
Не викај Милано колку да не те напињаат , кажи си Милан слободно, они и сами си знаат дека не се ништо боље од сељациве што испаднаа прееска
Веруј сите биле за Рома ама што сте брука брука сте.... неможемо да плачемо сеа со вас.