Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Морам мн кондиционо спремен ми си во ова дисциплина :) хх

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Е од каде сега ова. На времето да, ама сега не сум во форма. :) Ама ти како шо старееш така се ветрееш.
:D
Си седиш дома си џвакаш мастика и курац те боли. :)

Е од каде сега ова. На времето да, ама сега не сум во форма. :) Ама ти како шо старееш така се ветрееш.
:D
Си седиш дома си џвакаш мастика и курац те боли. :)
Во генерала за џвакањето и болењето си во право ама за седењето не си Али дај боже :D

Знаев дека после толку долга фудбалска агонија у која бевте при првата победа ( и таа едвај) пак ќе влезете во history channel филмот,ама овојпат ептен забегавте у пм.Сеа нареден нокдаун од пескара/аталанта/удине и пак ќе ве нема нигде на темава.Следна победа и одма history channel on.Незнам до кога ќе умарате само со јачината на милан и лш кога више средношколциве сегашни не ни знаат/памтат дека милан некад разарал у ЛШ.
Што би рекле Џонтра/Стефан - дно од муабет

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

добро е кога имаш history channel да упалиш, не знаеш ти како е, ама веруј си врши работа.

Во генерала за џвакањето и болењето си во право ама за седењето не си Али дај боже :D

Сега си наместив аларм за во декември кога ќе го пиеме пивото да не заборавам да ја плукнам мастиката, па после да си мислиш и мене дека курац ме боли како Тоти вчера. Ќе вадиш муабети вака-така. :)
Ние за вас сѐ правиме, еве намерно отпаднавме за да земите повеќе пари со Наполи, ти пак мани наоѓаш.

Иначе, за стартот на ДДр, можеше црвен, можеше и со жолт да помине... 50-50 беше ситуацијата да бидеме искрени.
Му ја искршил ногата бе кои 50-50. :D

Cqn5YJpWEAAR1cp.jpg

Сеа налетав на едно инфо, ќе има детални прегледи денеска ама најверојатно му ја преебал цела нога.

Коњ е Де Роси, ја го поштувам многу ко лик и ко играч ама сељак е и голем дифтар.
Никад не е коректен т.е коректен е додека не се изнервира, после праи глупости и подмукли работи. Се сеќавам на една утакмица со Рома го нокаутираше Хуан Хесус со бокс, класично десно кроше, вилица му измести на нашиот, го рестартираше.

Cqn5YJpWEAAR1cp.jpg

Сеа налетав на едно инфо, ќе има детални прегледи денеска ама најверојатно му ја преебал цела нога.

Коњ е Де Роси, ја го поштувам многу ко лик и ко играч ама сељак е и голем дифтар.
Никад не е коректен т.е коректен е додека не се изнервира, после праи глупости и подмукли работи. Се сеќавам на една утакмица со Рома го нокаутираше Хуан Хесус со бокс, класично десно кроше, вилица му измести на нашиот, го рестартираше.

Ваш утре по ладот :)

Ако му ја скршил одма ќе излезеше, а овај изигра уште некоја минута а потоа излезе надвор

Ако му ја скршил одма ќе излезеше, а овај изигра уште некоја минута а потоа излезе надвор
Тогашниот наш де. Додуша уште е наш само на позајмица кај вас, да поигра ЛШ ехехехуахеахуехуеахуеххехеахухе :D

Првиот меч малку го гледав, оној вчера ич, ама со три добиени црвени картони во два натпревари и тоа два во прво полувреме и еден на почеток на второ нема што да бара Рома повеќе. Ич не ме чуди дури и подобри да биле, ама 11 на 11 на теренот. Сепак, нивна е вината што толку лесно добиваат црвени, па затоа сигурно заслужено си добија уште една понижувачка вечер во Европа.

Cqn5YJpWEAAR1cp.jpg

_76155695_rossicomp2.jpg

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

кога мускулот е загреан не се осеќа болката веднаш дури и да има мала скршеница. јас со слична повреда пред неколку месеци, излегов од терен, по 5 минути се вратив и го доиграв цел натпревар. другиот ден во лонгета ми заврши ногата. така да можно е.

кога мускулот е загреан не се осеќа болката веднаш дури и да има мала скршеница. јас со слична повреда пред неколку месеци, излегов од терен, по 5 минути се вратив и го доиграв цел натпревар. другиот ден во лонгета ми заврши ногата. така да можно е.
Тешка работа со скршеница на ногата да доиграл али ајде. :D Преебана му е сигурно, па додека бил загреан не осетил најголема болка, али после тоа којзнае како му било...

Ваљда дека така губи бодови Серија А.Порано имаа повеќе места и во ЛШ и во Куп Уефа,а сега поради ропачки тимови како Рома,Удинезе и таквите нижоразредни тимови не можат да дојдат сериозни екипи да играат во Европа.

А и од друга страна и самите милански клубови се криви,тука лежи најголемиот дел од кривицата поради непрофесионално и непланско работење.

Ќе дојде време пак Интер и Милан ќе ја спасуваат честа на Италијанскиот фудбал,се надевам за брзо да не гледаме екипи како Рома како се бедираат во Европа и личат на курва што дава на секого.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom