DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Морам мн кондиционо спремен ми си во ова дисциплинаПродолжуваш со исто темпо![]()
Sent from my ST0-ЈК 0

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Морам мн кондиционо спремен ми си во ова дисциплинаПродолжуваш со исто темпо![]()
Sent from my ST0-ЈК 0
Баш ме интересираше за тоа каков контра аргумент ќе извадел. Многу битна информација. Можам мирно да спијам сега.Сунгерот Боб ќе извадеше боље контра аргумент.
oh wait.
Морам мн кондиционо спремен ми си во ова дисциплинахх
Во генерала за џвакањето и болењето си во право ама за седењето не си Али дај божеЕ од каде сега ова. На времето да, ама сега не сум во форма.Ама ти како шо старееш така се ветрееш.
Си седиш дома си џвакаш мастика и курац те боли.![]()
Знаев дека после толку долга фудбалска агонија у која бевте при првата победа ( и таа едвај) пак ќе влезете во history channel филмот,ама овојпат ептен забегавте у пм.Сеа нареден нокдаун од пескара/аталанта/удине и пак ќе ве нема нигде на темава.Следна победа и одма history channel on.Незнам до кога ќе умарате само со јачината на милан и лш кога више средношколциве сегашни не ни знаат/памтат дека милан некад разарал у ЛШ.
Што би рекле Џонтра/Стефан - дно од муабет
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Во генерала за џвакањето и болењето си во право ама за седењето не си Али дај боже
Му ја искршил ногата бе кои 50-50.Иначе, за стартот на ДДр, можеше црвен, можеше и со жолт да помине... 50-50 беше ситуацијата да бидеме искрени.
Му ја искршил ногата бе кои 50-50.
![]()
Сеа налетав на едно инфо, ќе има детални прегледи денеска ама најверојатно му ја преебал цела нога.
Коњ е Де Роси, ја го поштувам многу ко лик и ко играч ама сељак е и голем дифтар.
Никад не е коректен т.е коректен е додека не се изнервира, после праи глупости и подмукли работи. Се сеќавам на една утакмица со Рома го нокаутираше Хуан Хесус со бокс, класично десно кроше, вилица му измести на нашиот, го рестартираше.
Тогашниот наш де. Додуша уште е наш само на позајмица кај вас, да поигра ЛШ ехехехуахеахуехуеахуеххехеахухеВаш утре по ладот
Ако му ја скршил одма ќе излезеше, а овај изигра уште некоја минута а потоа излезе надвор
Му ја искршил ногата бе кои 50-50.
![]()
Сеа налетав на едно инфо, ќе има детални прегледи денеска ама најверојатно му ја преебал цела нога.
Коњ е Де Роси, ја го поштувам многу ко лик и ко играч ама сељак е и голем дифтар.
Никад не е коректен т.е коректен е додека не се изнервира, после праи глупости и подмукли работи. Се сеќавам на една утакмица со Рома го нокаутираше Хуан Хесус со бокс, класично десно кроше, вилица му измести на нашиот, го рестартираше.
Ваш утре по ладот
Ако му ја скршил одма ќе излезеше, а овај изигра уште некоја минута а потоа излезе надвор
Миланезиве и Интерашиве најмалку треба да се радуваат![]()
Тешка работа со скршеница на ногата да доиграл али ајде.кога мускулот е загреан не се осеќа болката веднаш дури и да има мала скршеница. јас со слична повреда пред неколку месеци, излегов од терен, по 5 минути се вратив и го доиграв цел натпревар. другиот ден во лонгета ми заврши ногата. така да можно е.
Зошто ?