Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.644
Во ред Син, Кутињо е второразреден играч, пред три години Хернандес и Ковачич беа прворазредни и боље од Кутињо, после тоа Љајич и Јоветич беа прворазредни и боље од Кутињо, еве сеа глеам Џонтра Хумористико Волта ми става слика од Банега, заедно со Перишич, прворазредни играчи, Кутињо останува 9то разреден.

Ќе даде 3 гола, ќе фатиш спортска, ќе урлаш дека сме го земале испод цена :)
Pa cekaj, ti do koe deredze dojde da go sporeduvas so igraci na Inter, sto postignuvas so toa i sto potvrduvas, eve da receme deka e podobar od Perisic ili Ljaic ili Jovetic .... i ? Ova deka sum navivac na inter, eve ti dojde nekoj od kievo i ti rece abe za kur ne go biva koutinjo, ti ke mu repliciras, ama podobar e od pelisieeer hehe.

Toa ne go pravi nit klasa, niti pak lider za SAMPIONSKI tim, koutinjo e samo motor u fico, nisto poveke, pusti go u sanderlend isto ke bilda statistika i ke bide eden od glavnite igraci ... za opstanuvanjeto u liga. Pusti go u barsa, ke nosi voda, pusti go u real, na poluvreme ke ja korne trevata od kramponkite, pusti go u united, ke gi slika ibra i pogba i ke gi aploadira slikite na internet uz nekoj filter.

Kako planiraat liverpul da im pariraat na gigantite u anglija so koutinjo ko lider u napadot, lovren lider vo odbranata vo sorabotka so ... minjole. A ja ustvari toa ti go zboram, go precenuvate koutinjo a go imavte suarez, a i gerard, e toa se materijali za eden fudbalski gigant koj saka nesto golemo da osvoi, ako doslo do koutinjo da ve vadi od gomna, ko sto ja napravi razlikata u finale so sevilja kade maskite se dvojat od devojcinjata, ondak ... :popce:

Mene toa ne mi e jasno, neznam Klop so koj pamet ova go dozvoli, na negova dusha ke odi uste edna u niza sezona za Liverpul, ili da ne ide na ona ako mozea lester, mozeme i nie, moze i mozete, ali za 100 godini od sea zasto momentalno liverpul da osvoi titula, pa duri i da se plasira vo LS pokraj United, Siti, Chelsea i Totenhem, ke e ramno na cudo ala lester ...

Ako do kraj na leto se zasilat soodvetno top, ali tesko toa od sea pa do septemvri deka ke se izdesi, bar tesko deka ke pokrijat tri pozicii na terenot so soodvetni zasiluvanja.

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Фантастична партија на Боро досега. Ги гледав и со Стоук првото коло до кај 60та минута и делуваат одлично. Општо ми делуваат организирано. Имаат одличен ростер, одличен менаџер кој искрено очекувам низ годиниве да води некој поголем клуб и мислам дека нема шанса да испаднат. Ако продолжат со ваква организација, мислам дека ќе го гледаме Боро долги години во ПЛ.
Ко го прочитав постов толку многу ме потсети на мене и истата грешка шо ја напрајв пред 5 години... Сезона 11/12 Вулверхемптон имаа 2 победи на старт и третата нерешено 7 бода, си реков шо се уште ~33 бода, 100% се сигурни овие... На крај завршија 20ти со 25 бода ...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Еј, ама им е добар стадионов на ВХ.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Кутињо не ти носи титула, ама па, ако може да го собереш за ситнеж, што да не? Солиден играч, знае со потег да реши натпревар, добар менаџер би можел да го користи паметно. Не е Кутињо проблемот на Ливерпул, кај нив и Арсенал многу посериозна е работата.

Со години билдаа патетичен идентитет на чесни и неправедно репресирани од злите империи на Фергусон и Русинот со многу пари. Тоа носеше база на романтични навивачи некое време, ама денес веќе никого кур не го боли. И сега се заложници на сопствениот идентитет.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Значи Валенсиа е најдобар десен бек во свет. У реду е Андер незнам шо зборам Ерера

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Значи Валенсиа е најдобар десен бек во свет. У реду е Андер незнам шо зборам Ерера
А шо не е јасно во муабетов? Клупски колега му е. Фала богу дека ќе рече дека е најдобар, макар и да не е. Исто како со муабетот при секој тренсфер на некон играч во поголем клуб: „Дојдов во најголемиот и најдобар клуб во светот”.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според формата и според субјективното мислење да, држи вода мислењето на Ерера. Во топ 3 играчи ни е задњиве 3 утакмици со Ибра и Баји. Како препороден игра под Мурињо, затоа Дармијан грее клупа. Значи да не ме цитира некој безврска да ми набројува Лам, Алвес, за моменталната форма се збори.

барем ти ганер што ги пратеше и репризите од пријателските текми треба да знаеш кој како игра сезонава :icon_lol:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Нешто нејасно?
А шо не е јасно во муабетов? Клупски колега му е. Фала богу дека ќе рече дека е најдобар, макар и да не е. Исто како со муабетот при секој тренсфер на некон играч во поголем клуб: „Дојдов во најголемиот и најдобар клуб во светот”.
Според формата и според субјективното мислење да, држи вода мислењето на Ерера. Во топ 3 играчи ни е задњиве 3 утакмици со Ибра и Баји. Како препороден игра под Мурињо, затоа Дармијан грее клупа. Значи да не ме цитира некој безврска да ми набројува Лам, Алвес, за моменталната форма се збори.

барем ти ганер што ги пратеше и репризите од пријателските текми треба да знаеш кој како игра сезонава :icon_lol:
Ни у најлуди соништа, моментална форма 2 утакмици која е таа форма од две утакмици бе? :eek:
Лани на Дармиан резерва му беше сеа најдобар десен бек, у реду е
И Косчиелни вика во трка за титула дека сме (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ни у најлуди соништа, моментална форма 2 утакмици која е таа форма од две утакмици бе? :eek:
Три, некои и суперкуп играа додека другите беа на одмор :icon_lol:

Не е само сега, цело лето откако дојде Мурињо супер игра Валенсија. Си кажува Андер негово мислење, не гледам нешто страшно во тоа.

R

red.devil

Гостин
Појќе верувај му на Ерера. :Д

Sent from my D6503 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom