znaci kolku mozea inter da mu izvadat aj kazi mi, togas ne se deshavaa ludi ceni za Nisto od igraci, za ic pari go zemaa, NISTO ne izigra vo inter, nula od igrac bese, nit igrase reprezentacija, nit se pokazuval od evropa, a i samiot sebe se povredi zasto bese muvla koja poveke gledase u zemja i topka otkolku sto se desava okolu nego, i toa protiv faking partizan ako ne se lazam. Vo toj moment tolku i vredese, odnosno, nad 10m evra kjarija od igrac koj bese golemo nisto, ko sega da go prodadat primer ranokija za 12m evra a e nula od igrac, ili biabiani.
12m evra da dobies za Nisto u ekipata e premija, ne grabez, bez razlika na faktot sto sea posle nekolku godini imaat sansi da preebat nekoj i da go dadat za 30 zasto takov e transfer marketot, jebiga, ko Inter sto sega za brozovic moze da inkasira troduplo poveke otkolku sto bi inkasirale pred nekolku godini primer za nego.
Ne mozes toa da go nareces grabez, a i eve otkako dojde vo Liverpul, Liverpul se iznaosvoija tituli a Koutinjo prerasna vo lider na timot i standarden prvotimec u brazilskata reprezentacija ... sto sekako nit ednoto nit drugoto nit tretoto bese slucaj, t.e. moze vtoroto e, sto e porazitelen podatok za takov tim, samo e nekakov motor u fico, on u tim so igraci Dostojni da donesat Konecno titula u Liverpul ke bide samo treta ili cetvrta violina, e za takov e super i izmislen, toa ne go negiram.
Koutinjo seuste e vtororazreden igrac i nikako toa da go razberete, koutinjovci denes vo fudbalot gi ima na Ton.
Posle Stiven Dzerard i Suarez, Liverpul nema materijal vo svojot tim sto moze da mu donese titula, sto poseduva sampionska klasa, a Koutinjo i takvite kako nego se stvoreni da uz takvi igraci, ko Suarez na primer koj bese bog i batina kaj vas, da prknat i da se shlepaat na nivniot kvalitet, ko sto pravese i Pandev so Murinjo vo Inter, i deckoto si deluvase sosem solidno i zatoa startuvase duri i u finale na LS.
Sto se odnesuva za sporedbite so igraci od Inter, pa cim go sporeduvas so Eder ili Perisic ... sta reci ( golem tashak i ako bil bolji od niv ), iako ovoj vtoriov mene licno mi e 10 pati bolji od Koutinjo i u bilo koja varijanta bi go preferiral, zasto Koutinjo vakov kakov sto e ke si ostane ona sto veke bese u italija, Nisto, lokum e za italijanskite defanzivci.
randomjakdefanzivec, james rodrigez, isco ... lakazet, ako saka liverpul nekoj pogolem uspeh, pogotovo posledniov, ako ne, josh jedna u nizu, jesda otrpnavte ali sto e mnogu, mnogu e.
p.s. mojot covek konte, so far, so good.
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
sto bi rekol rafa, odlicen karakter pokazaa prvi dve kola, minatoto na kraj za pobeda, denes super reakcija posle negativata od 1-0, na kraj mozea i poubedlivo da pobedat.