Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Милан му дава пари на Донарума ко шо треба а со тоа и на Раиола дали мислиш дека нема да го остаи детето да си седи у клубот од кој потекнува?
Aко е вистина дека кај сите клиенти има 20%+ провизија од трансфер чисто сумњам дека ќе седи мирен Раиола не било Донарума ако сака Малдини и Дел Пиеро нека се

Aко е вистина дека кај сите клиенти има 20%+ провизија од трансфер чисто сумњам дека ќе седи мирен Раиола не било Донарума ако сака Малдини и Дел Пиеро нека се
Ако нејќе Донарума да си оди џабе му се и 100 посто провизија.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Мислам дека имаше пенал за Киево во првите минути по стартот на Ранко. :)
Интер игра очајно.

што им направи матори... седите

Ги видовте Киево во прво полувреме како се забетонираа пред сопствениот гол? Интер кружеа како киша око крагуевца на нивната половина, кур свиткаа... Не е научен Де Бур на вакви мртви екипи кои се паркираат пред гол, не ти е ова холандска лига друже, се изгуби на клупата :)

И викате Киево ќе испаѓал а? Срце од екипа се бе, види ги за два пара гаќи гинат на терен :')

Кој стар наш?
Нема веќе Берлускони.

99.93 откупија Кинезите.

Зошо им продал толку? За да може да биде Џејмс Бонд 0.07? :D

Одо изгледа само напаѓачки да игра знае. од 2-0, 2-2 му се стори.

Овие од Интер се смееја коа го земавмо Бирса... а сеа му запеаа позади "Не ломи ме" :icon_lol:
Него матер да им ебем, само они ќе ме заебат на спортска.... ај нека ја свртат некако нека не бидат од прво коло мизерии!

Симоне Инзаги како си го води Лацио машала досега :свиркам:

Овие од Интер се смееја коа го земавмо Бирса... а сеа му запеаа позади "Не ломи ме" :icon_lol:
Него матер да им ебем, само они ќе ме заебат на спортска.... ај нека ја свртат некако нека не бидат од прво коло мизерии!

И 180 минути да се игра утакмицава пак нема да ја свртат иако Киево се мизерија од тим

многу грди дресојте на Интер со рекламата на грбот

многу грди дресојте на Интер со рекламата на грбот
И без рекламата секако им се грди.... кј иде жут фонт на онаква боја дресови бе :confused:

Џабе им е на Интер солидниот среден ред и добриот напад, кога имаат имбецили у тим кој не се достојни да играат ни за Пјаченца и Про Верчели.
Дамброзио каква коњина, 4 изведувања на аут право у нозе на играч на Киево.
Ранокија е ОЧАЈ, ОЧАЈ.
Нагатомо братот само трча. мува без глава ти ебам косоокиот.

Мора бекови да земат итно, али сакаа галијани потези да праат за без пари ... е јеби га ќе има бушење по страничните позиции годинава и тоа јако.
Златен Дармијан грее клупа у Јунајтед. Можат да покушат барем позајмица.

Али ипак, прва утакмица му е, уште јазик не знае де куров. Башка не му беше даден простор сам да си го праи тимот.
Ќе мора да имаат интервенции на крајот од месецов.

Бирса :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Она Chi - Int да не значи дека Интер е „кинески“? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom