Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
I won't win games ugly - Pep.
Па реално никаков фудбал играат денес.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со право досуди, плус само Шокрос влечеше како што видов, не беше обострано, исто вака и против Смолинг досудија лани.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со право досуди, плус само Шокрос влечеше како што видов, не беше обострано, исто вака и против Смолинг досудија лани.
Da da samo kolkuda go oprafdas toj penal pa sea u pravo e ova za citi shto go dale penal.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.355
Чист пенал бе, не знам што се чудите. Прво за рака, а после и за дрес, класичен пенал. Дебилен да, али чист пенал.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.964
Поени од реакции
23.123
Ја нема онаа препознатлива игра на Пеп тики-така..Лани на почетокот под водство на Пелегрини игра каде каде поатрактивен фудбал.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Koga Aguero so glava dade gol pokraj onie drvata u odbrana na Stoke se e jasno..Katastrofa igraat,kakva promaja imaat u odbrana i pak vodat 0-2 ..

W

wicked_1

Гостин
Koga Aguero so glava dade gol pokraj onie drvata u odbrana na Stoke se e jasno..Katastrofa igraat,kakva promaja imaat u odbrana i pak vodat 0-2 ..
Нити Стоук има дрва во одбрана, нити Агуеро е слаб на глава, а уште помалку Сити игра катастрофа фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знаат фудбалериве дека се даваат жолти сезонава за вакви глупирања и пак не можат да се исконтролираат :pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.873
Поени од реакции
10.384
Не е баш тотален фудбал играта на Сити, но пресингот е добар. Силва добро си ја врши работата, другите треба малку да поработат на додавањата. Стерлинг препороден, Агеро класика. Во секој случај има прогрес во споредба со првото коло, за некој месец два ќе се вклопат како што треба. Чудно е да гледаш ваква хаотична игра и промаја насекаде од страна на тим трениран од Гвардиола.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Нити Стоук има дрва во одбрана, нити Агуеро е слаб на глава, а уште помалку Сити игра катастрофа фудбал.
Drva u smisla site se po 1.90+.. Aj kazi mi sto izigra city do sea? Stoke imas 3 kontri do sea,da ne kompliciraa Arnautovic i Imbula ke vodea uste pred da go svirnat penalot..odbranata mu e havarija,kolku prostor ostavaat toa e cudo

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
cist bese penalot, od prva deluvase deka ne e ali topkata idese kaj otamendi, ovoj go drzese go vlecese i go onevozmozi da skokne, u pravo e komentatorov, da ne idese topkata kon nego nemase da go svirne, vaka pacerski poteg na shawcross, si go zaraboti i zutiot poshteno.
Не мислев дека не е пенал, туку дека многу идиотски и непотребен беше стартот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ова со картониве за приговор се чиста глупост. Додека овдека се глумат ангелчиња, во Шпанија и Италија така освојуваат бодови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom