Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Леле што одбрани сега голманов на домаќиниве, од 5 метра одбрани, одма гостиве ќе постигнеа гол откако го примија вториот и уште во 30та мин ќе лапаше :D бтв јас веќе сум добитен, 2+ цела ја изиграв и само неа ја чекав :D
Mora malku da se pomacime ..nema slatki pari da dobieme kako tebe
Idi tripliraj se od vecer..
Ilertisen 3+
Sillemae 3+
Liefering 3+
Okolu 3koef

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Кербер,Додиг/Мело,Франција,Данска,Ман Јун и Лион за утре како ви иде окото,која да ја тргам... планирам да пуштам 500че на некои од овие,ако не ги даде праиме пауза една недела :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Кербер,Додиг/Мело,Франција,Данска,Ман Јун и Лион за утре како ви иде окото,која да ја тргам... планирам да пуштам 500че на некои од овие,ако не ги даде праиме пауза една недела :)
danska

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Рома треба да ги прегази Удинезе, 1 треба да е чист, а може и 1 и тим1 или 1 и 3+.

Интер ќе излезе со најдобар ссоств, брзи крила, Перишиќ и Кандрева, Икарди сам во нападот, а позади него Банега. Треба и мора да ги победат Киево, коефицентот е 2,10.
Ланската сезона Киево имаа доста проблеми со брзи фудбалери против нивната одбрана (3ца од 4ца им се 34-35 години, само десниот бек 29 години).

Пескара и Наполи играат доста сличен (напаѓачки) фудбал, со тоа што Наполи се многу поквалитетни па може да се проба 2ката (само ако е 1,60+) или 3+.

Нешто околу првово коло во Серија А. :cool:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Рома треба да ги прегази Удинезе, 1 треба да е чист, а може и 1 и тим1 или 1 и 3+.

Интер ќе излезе со најдобар ссоств, брзи крила, Перишиќ и Кандрева, Икарди сам во нападот, а позади него Банега. Треба и мора да ги победат Киево, коефицентот е 2,10.
Ланската сезона Киево имаа доста проблеми со брзи фудбалери против нивната одбрана (3ца од 4ца им се 34-35 години, само десниот бек 29 години).

Пескара и Наполи играат доста сличен (напаѓачки) фудбал, со тоа што Наполи се многу поквалитетни па може да се проба 2ката (само ако е 1,60+) или 3+.

Ако одиш така фаворитски, Јуве неможе да го испуштиш такоџе. Но мене интересна ми е Милан-Торино , се ребрам за X2 @1.95 бомбона , дури и чиста 2 може ќе ја пробам на ситно. Прво коло па букмејкерите некако на Име тука им дале фаворитска улога на домаќините, 1.85 , според мене треба да е 2.30...
Еве едно што уплатив викендашко
Рома,Јуве,Ман.Ју,Реал.М,ПесеЖе @6 квота.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ако одиш така фаворитски, Јуве неможе да го испуштиш такоџе. Но мене интересна ми е Милан-Торино , се ребрам за X2 @1.95 бомбона , дури и чиста 2 може ќе ја пробам на ситно. Прво коло па букмејкерите некако на Име тука им дале фаворитска улога на домаќините, 1.85 , според мене треба да е 2.30...
Еве едно што уплатив викендашко
Рома,Јуве,Ман.Ју,Реал.М,ПесеЖе @6 квота.
Добро, да, мора да победи, прво коло пред свои навивачи, само не знам како се Фиорентина, ги немам гледано ич овие неколку месеци на пријателските.

Милан се енигма, Сусо, Бака и Нијанг ќе играат против Торино, ама не ми делуваат на многу сигурна екипа, се слагам околу типот, х2.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ne ve razbiram kako toa tolku sigurni Roma, Inter, Juve?

Roma igrase so Porto vcera, pa Udinese ne se tolku slabi, lani vo 1kolo gi pobedija Juve vo Torino, a Roma ima revans so Porto. Bi ja izbegnal jas Roma. Juve so 3-5-2 ali bez Higuain, vo sredina ke igraat 2 rezervisti do proslata sezona, Fiorentina ne se nisto posebno no sekako nema da bide lesno za Juve, sekogas so Fiorentina bile interesni duelite.
Inter moze da pobedi, euforijata malku so noviot trener mozebi ke mu pomogne.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ne ve razbiram kako toa tolku sigurni Roma, Inter, Juve?

Roma igrase so Porto vcera, pa Udinese ne se tolku slabi, lani vo 1kolo gi pobedija Juve vo Torino, a Roma ima revans so Porto. Bi ja izbegnal jas Roma. Juve so 3-5-2 ali bez Higuain, vo sredina ke igraat 2 rezervisti do proslata sezona, Fiorentina ne se nisto posebno no sekako nema da bide lesno za Juve, sekogas so Fiorentina bile interesni duelite.
Inter moze da pobedi, euforijata malku so noviot trener mozebi ke mu pomogne.
Јувентус не ми се сигурно, ама ќе победат, тешка утакмица, но победа на Јувентус во прво коло пред нивни навивачи не треба да е во прашање.
Рома се многу поквалитетни за разлика од Удинезе, секој дел од тимот им е добро покриен, Тоти позади Шарави и Пероти треба да донесат победа. Паредес, Наинголан и Стротман во средина, а одбраната ќе е истата од натпреварот против Порто. Удинезе продадоа доста квалитени играчи, а донесоа доста (како и секоја година) анонимуси.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Абе сигурни... искусни коцкаришта сме , зборот сигурна не треба да ни е во речникот...

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Кога веќе набројувате викендашки "локумчиња", Барнли-Ливерпул двојка ко куќа. 2&Т2 како појачана варијанта.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.901

Кур ќе фатиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom