- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.833
- Поени од реакции
- 115.930
Не, за тенис чекаш додека не се одигра мечот.Тикетот ми е уплатен од вчера и го чекам уште Зверев кој е преместен денес од 5 поради дождовите вчера, не ми се важи ко 1 коеф нели?
Не, за тенис чекаш додека не се одигра мечот.Тикетот ми е уплатен од вчера и го чекам уште Зверев кој е преместен денес од 5 поради дождовите вчера, не ми се важи ко 1 коеф нели?
Да го покривам, ти што мислиш, знам дека пратиш тенисНе, за тенис чекаш додека не се одигра мечот.
Зависи за колкава добивка и колку си уплатил... Јас би ти рекол да не го покриваш..[DOUBLEPOST=1471430376][/DOUBLEPOST]Да го покривам, ти што мислиш, знам дека пратиш тенис
Ги разгледав овие, отидов на опција 2+ цела.. tnx anywayShangai 3+
Tampines 3+
Ja ke gi pustam dvete gg3+ na 1000den ..
Za vecer Kuban 1,Newcastle 1 i
Barsa GG3+
4000/12000..Зависи за колкава добивка и колку си уплатил... Јас би ти рекол да не го покриваш..
Greska na mozzart,na net e max 1,30.Treba da se iskoristi ,iako vremeto vo Cincinatti e loso i kojznae dali ke igraat denes.Isner +1,5 prv set, 1.85 lokuNce
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
pa bapni iljadarka na 2ka ako izgubi bar uplatata si ja vrakjas4000/12000..
И ја мислам дека би требало да го добие
Tampines da ne zaebe rabota,ke bidi ubo ..@memet122 фала друже си ја кружиме Шангаи у 56та мин, 2 гола за 2 мин btw чист гол за 1-1 во 36та мин беше поништен, уште во прво ќе си ја кружев
Пишав мислам вчера за Ѕверев на темава, не вреди 1.20 на него во моментов, нарочито против тенисер што може до утре сабајле да ја држи топката во игра. За подобар, нема дилеми тука, подобар е Саша, ама дека е ментален и тоа си стои. Солена уплата имаш, не знам, како сакаш братко, ја да сум би го покрил бар на 1000че за да вратиш уплата ако не дај Боже зијани.[DOUBLEPOST=1471439688][/DOUBLEPOST]Да го покривам, ти што мислиш, знам дека пратиш тенис
Добро ќе е времето денес.Greska na mozzart,na net e max 1,30.Treba da se iskoristi ,iako vremeto vo Cincinatti e loso i kojznae dali ke igraat denes.
Ја видов само 100% precipitation и не проверив како што треба.Моментално врне,ама како што гледам покасно ќе се врати во нормала времето.Таман да ме исплатат,да не чекам до утре.И гледаш Иснер млитаво стартува и јаде брејк одма на старт.Пишав мислам вчера за Ѕверев на темава, не вреди 1.20 на него во моментов, нарочито против тенисер што може до утре сабајле да ја држи топката во игра. За подобар, нема дилеми тука, подобар е Саша, ама дека е ментален и тоа си стои. Солена уплата имаш, не знам, како сакаш братко, ја да сум би го покрил бар на 1000че за да вратиш уплата ако не дај Боже зијани.[DOUBLEPOST=1471439688][/DOUBLEPOST]
Добро ќе е времето денес.
Па ако дојде време Зверев да губи од факинг Сугита.....Да го покривам, ти што мислиш, знам дека пратиш тенис
Каде бе Калниетис најдобар плеј на ОИ?Ја видов само 100% precipitation и не проверив како што треба.Моментално врне,ама како што гледам покасно ќе се врати во нормала времето.Таман да ме исплатат,да не чекам до утре.И гледаш Иснер млитаво стартува и јаде брејк одма на старт.
Калниетис 13,5+ што кој курац..Против Хрватска 40 минути,денес можда и више. Моментално најдобар плеј на Олимпијадава.