Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаа Вест Хем понуда за напаѓач и тоа за Бачуаји и за Слимани мислам од 30 милиони и 2те но не успееа да ги донесат. Сега незнам дали имат друг напаѓач во план ама очигледно не им се дава повеќе од 30м. :D[DOUBLEPOST=1471294336][/DOUBLEPOST]
Кај изглуми Мата фаул вчера и како тоа има врска со било кој од трите гола на Манчестер? Да не мислиш Руни кога дајвна ама не досуди пенал судијата.

Имаше и Мата еден дајв второ полувреме на наша половина покрај аут линијата. :)

Де бе бар еден од гуштериве да кикснеше да ми се напунеше душата, вака...

Топ гол, само што не требаше да биде на терен...

Ej не ми се верува дека судиите ќе јадам гомна па и оваа сезона, од никаква врска со фаул изглуми Керол како Мата вчера и постигнаа гол катастрофа...

Вистина изглуми Керол, ама и Шпанецот нема таму зошто да крева нога, секој паметен играч ќе го искористи тој негов потег. А судијата да имаше мадиња ќе го пуштеше Коста на туширање после стартот на голманот.

Коста е како крава која дава млеко и на крајот ќе ја шутне кофата. Денес даде одлучувачки гол, но ќе ги кошта Челзи десетина бодови оваа сезона, кога ќе добива глупи жолти и црвени картони, па ќе мораат со она црнчето да играат во нападот. Исто и Оскар, денес беше добар, по неколку утакмици ќе го снема до ниво што нема човек да знае дали игра или не.

Кои анализи еј :pos:

Малку е смешно. Заклучоци после едно полувреме, најмалку пет играчи на Челзи требало да бидат исклучени, и така натаму и така наваму.

Но, добро, секако форумов е наменет за забава и дружење.

Последно уредено:
Местово од ден на ден станува се посмешно. Заклучоци после едно полувреме, најмалку пет играчи на Челзи требало да бидат исклучени, и така натаму и така наваму.

Но, добро, секако форумов е наменет за забава и дружење.

А не требаше Коста да биде исклучен?

Не.
Што кур бараше Адриан да изиграва Лионел НеМеси?
Убаво рече и коментаторот иако Коста имаше жолт и беше пред исклучување Адриан сам си го бараше што компликува без потреба.

Не.
Убаво рече и коментаторот иако Коста имаше жолт и беше пред исклучување Адриан сам си го бараше што компликува без потреба.

Значи Адриан не треба да дрибла за да не го испровоцира бесното куче? :pos:

Убиствена логика. Адријан има право да прави што сака, а за бесни кучиња постојат шинтери. Ногата ќе му ја скршеше за малку.

Не.
ахааа значи овој може да го убие со изговор дека нема он шо да се праи курац ипол, мајмун еден ке компликувал [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Значи Адриан не треба да дрибла за да не го испровоцира бесното куче? :pos:

Убиствена логика. Адријан има право да прави што сака, а за бесни кучиња постојат шинтери. Ногата ќе му ја скршеше за малку.
Абе дај не биди Фергусон :D
Ни животот не му е осигуран.

Некад се прашувам зошто ја читам темава и ќе правам пауза од недела дена и ќе ми бидне досадно пошто ми фалат ваквиве експерти како тебе. Фудбал е баце ова има да му влезам ако треба и со раце и со нозе ако е на пола метар од мене голман со топка во нозе па и портокалов картон нека ми даде ако треба.

Имаше елементи за втор жолт картон. Тејлор постапи правилно, бидејќи многу често пред судиите да досудат нешто, ја земаат во предвид интенцијата на играчот. За разлика од некои другите ситуации во кои Коста стартувал многу гомнарски и преагресивно, овојпат навистина немаше намера да го повреди Адриан. Двајцата отидоа на топка, нашиов инстинктивно реагираше. Поради тоа мислам дека Коста не беше исклучен.

Мене многу интересно ми е, како тоа заборавате на другите спорни ситуации на мечот. Двете ситуации во кои имаше елементи за пенал. Рид и Оскар и играњето со рака од двајцата играчи во живиот ѕид, после слободниот на Вилиан.
Да не дојде до забуна, Тејлор постапи правилно и во двата случаи. И можам да кажам слободно дека натпреварот го судеше одлично.

Абе дај не биди Фергусон :D
Ни животот не му е осигуран.

Некад се прашувам зошто ја читам темава и ќе правам пауза од недела дена и ќе ми бидне досадно пошто ми фалат ваквиве експерти како тебе. Фудбал е баце ова има да му влезам ако треба и со раце и со нозе ако е на пола метар од мене голман со топка во нозе па и портокалов картон нека ми даде ако треба.

Сега значи требаше да му даде картон. Реши се еднаш, беше тоа старт за жолт картон, или не?

Па сакаат да идат во ЛШ, а притоа прават глупи потези. Повреден е Кресвел тогаш стави го Бајрам лани добро го замени кога требаше, овој Масуаки партал го прават по таа страна.
Еве го тоа што го зборев, Антонио е крило а го играт десен бек, наместо парите да ги насочеа кон тоа они купуваа играчи на кој се добро покриени. Исто и со нападот, само Керол го имаат и ако планират да се бранат тогаш што ќе им е таков играч, требаше да купат некој брз што ќе ги фаќа на контри.
Абе сега и јас ја сакам Меган Фокс :icon_lol: Преку ПЛ нема шанса да припарат до ЛШ да не се лажиме. Едино ЛЕ ако освојат (мислам треба плеј оф да играат ако не сум грешка? ) Вест Хем сезонава таму некаде накај 8мо, 9то место

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom