Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај изглуми Мата фаул вчера и како тоа има врска со било кој од трите гола на Манчестер? Да не мислиш Руни кога дајвна ама не досуди пенал судијата.
Maта , Мата баш со другар ми што е изгорен за Јунајтед гледавме и он вика не сум знаел дека и он знае да глуми :D

и на мене не ми се верува дека Коста не доби втор жолт ама ете

Sent from my iPhone using Tapatalk
eте и тоа катастрофа ќе биде пак нервирање со нив...

Конте со своето препознатливо славење :X3:

Сеа интерашите ќе јадат гомна, пак пенали му суделе

:kuracc:

Сега значи требаше да му даде картон. Реши се еднаш, беше тоа старт за жолт картон, или не?
Не е, си постапи правилно. Ја ти кажувам дека драмтазирате на форум овдека дека ногата ќе му била скршена. Му ја скрши ли сега или не?

Имаше елементи за втор жолт картон. Тејлор постапи правилно, бидејќи многу често пред судиите да досудат нешто, ја земаат во предвид интенцијата на играчот. За разлика од некои другите ситуации во кои Коста стартувал многу гомнарски и преагресивно, овојпат навистина немаше намера да го повреди Адриан. Двајцата отидоа на топка, нашиов инстинктивно реагираше. Поради тоа мислам дека Коста не беше исклучен.

Мене многу интересно ми е, како тоа заборавате на другите спорни ситуации на мечот. Двете ситуации во кои имаше елементи за пенал. Рид и Оскар и играњето со рака од двајцата играчи во живиот ѕид, после слободниот на Вилиан.
Да не дојде до забуна, Тејлор постапи правилно и во двата случаи. И можам да кажам слободно дека натпреварот го судеше одлично.
по дифолт многу играчи идат на топка у шеснаесетник арно ама не ја стигаат и маваат по противнички играч и се досудува пенал, извртуваш као судијава треба да ја цени борбеноста и желбата на Коста па ради тоа се сожали, душиче невино едно

Имаше елементи за втор жолт картон. Тејлор постапи правилно, бидејќи многу често пред судиите да досудат нешто, ја земаат во предвид интенцијата на играчот. За разлика од некои другите ситуации во кои Коста стартувал многу гомнарски и преагресивно, овојпат навистина немаше намера да го повреди Адриан. Двајцата отидоа на топка, нашиов инстинктивно реагираше. Поради тоа мислам дека Коста не беше исклучен.

Мене многу интересно ми е, како тоа заборавате на другите спорни ситуации на мечот. Двете ситуации во кои имаше елементи за пенал. Рид и Оскар и играњето со рака од двајцата играчи во живиот ѕид, после слободниот на Вилиан.
Да не дојде до забуна, Тејлор постапи правилно и во двата случаи. И можам да кажам слободно дека натпреварот го судеше одлично.
Не тргнаа двајцата на топка, туку топката беше кај Адријан и пациентов му збрца копачка во мускул.
Тоа со раката во живиот ѕид си во право иако не се суди скоро никогаш, исто како и раката на Аспиликуета непосредно пред примениот гол.

Заеби намерно или ненамерно, го отштрафи. Да немаш еден жолт судијата без да се мисли секунда ќе му дадеше картон.

Не е тоа работата, овој не му даде црвен, следниот ќе му даде. Коста е срам за фудбалот и срам за ПЛ.

Нене, ја ќе го чекам Ставро да му видам реакција кога истово ќе го направи Руни дали и тогаш ќе пишува есеи за опасност по живот на темава или ќе го брани.
Немаше црвен и то е, помири се со фактот.

@Ставрогин одма израчуна точно колку бодови ќе не чини Коста :icon_mrgr: :cuc:

Тоа беше оптимистичка проценка, веројатно повеќе ќе биде.[DOUBLEPOST=1471296122][/DOUBLEPOST]
Нене, ја ќе го чекам Ставро да му видам реакција кога истово ќе го направи Руни дали и тогаш ќе пишува есеи за опасност по живот на темава или ќе го брани.
Немаше црвен и то е, помири се со фактот.

Руни и Коста ги стави во иста реченица? :icon_lol:

Руни е фудбалска легенда, на три гола до рекордот на Чарлтон, Коста е бесен пес кој треба да се вакцинира.

Можеше да му даде втор жолт, а можеше и да не му даде. Се зависеше од тоа како судијата ќе ја процени ситуацијата. Одлучи дека не треба да му даде втор жолт и готово.

Тоа беше оптимистичка проценка, веројатно повеќе ќе биде.[DOUBLEPOST=1471296122][/DOUBLEPOST]

Руни и Коста ги стави во иста реченица? :icon_lol:

Руни е фудбалска легенда, на три гола до рекордот на Чарлтон, Коста е бесен пес кој треба да се вакцинира.
Се губиш пак.
Руни е фудбалска легенда за Јунајтед, за мене не е, за мене Руни е бесно куче кое се смири али пак има моменти на брилијантност кога се враќа на старото беснило.
Коста е бесен пес кој е у исто време и класа шпиц кој решава утакмици со еден потег.
Тоа што ти не го сфаќаш ова е твој проблем.

Заеби намерно или ненамерно, го отштрафи. Да немаш еден жолт судијата без да се мисли секунда ќе му дадеше картон.

Не е тоа работата, овој не му даде црвен, следниот ќе му даде. Коста е срам за фудбалот и срам за ПЛ.

Меѓу другото, сам си одговори на прашањето зошто Коста не беше исклучен од игра. :)

Престрог си, однесувањето му е гадно и неприфатливо, но ,,срам за фудбалот"...

Maта , Мата баш со другар ми што е изгорен за Јунајтед гледавме и он вика не сум знаел дека и он знае да глуми :D

eте и тоа катастрофа ќе биде пак нервирање со нив...
изглуми Мата точно и тоа беше негде на средина на терен и нема врска шо викаш дека паднало гол ради тоа глумење

Можеше да му даде втор жолт, а можеше и да не му даде. Се зависеше од тоа како судијата ќе ја процени ситуацијата. Одлучи дека не треба да му даде втор жолт и готово.

Не, требаше да му даде жолт, а не му даде. Има разлика. За старт врз него од Колисон, Велшанецот доби жолт иако тој старт делуваше како играње валцер во однос на стратот на Коста врз Адријан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom