Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па на управата и одговара работата на Венгер. Не се само Венгер проблемот во Арсенал. Да беше така, веќе долго време немаше да биде менаџер таму.
Свесно идат со таа политика уште кога почнаа да го градат стадионот , не сакаа да улетуваат во проекти како Лидс и Блекбурн . Затоа Арсен(или управата поточно) води таква трансфер политика , не оти он не сака супер играчи !

Според коментариве на форумов или гледаме различна утакмица или вие си коментирате повторно без да гледате утакмица.
Челзи бил прочитана екипа и Конте немал сменето ништо а моментално во прво полувреме ВХ неможеше од 16 да излезе додека Челзи играше ефектно и на прва без пимплање што беше квантна физика за прошла сезона ипол.
#ЕкСпЕрТиЗаНаДеЛоКаЈгАнА
Вест Хем се дојдени тука по бод. Фала богу дека ќе се бранат и дека Челзи ќе ја има топката.[DOUBLEPOST=1471291306][/DOUBLEPOST]
Мислев дека од Вест Хем ќе стане некоја екипа ама тешко. Го имаш Кресвел и Бујрам и ти решеваш да купиш некој си Масуаку за лев бек, а притоа гледаш дека немаш десен бек и напаѓач и ништо не превземаш за тоа.
Повреден им е Кресвел на не знам колку време. И нема што да станат некоја екипа. 7-8 место би им бил максиумот сезонава.

Многу лесно вишок прават,пребрзи се за играчите на Вест Хем..тие Коста и Оскар шо ги викаш дека се издркотини се отепаа од трчање и проигрување и сеуште има фудбал во нив..иако Оскар е некостантен играч и мислам дека можеа подобар да си најдат ..една ќе изигра добра после 5 натпревари не постои.

Вилијан веќе 3 сезони гази,чоекот во секоја можна ситуација се снаоѓа и плус трча како под допинг да е..да ти е мерак да го гледаш[DOUBLEPOST=1471291147][/DOUBLEPOST]

Реално и се прочитани играчите и нивните каратеристики..Челзи можеби игра далеку подобро,поефектно,физички ги доминираат Вест Хем,лесно прават вишок ама шанси тешко прават...тоа сака Ставрогин да го потенцира што е тотално во право а не дека Челзи се слаби.
Конте не е магионичар бе брат па сега од Оскар да направи Меси и од Хазард да го порасне уште 50 сантима и да биде Роналдо, играчите се тие, карактеристики се тие, за прва утакмица играме одлично и играчите се користат добро, сите ангажирани, трчаат и ствараат вишок со ефектен фудбал, ја не барам од Челзи Барселона да бидне, сакам да се искористи потенцијалот на играчиве а полувремево се користеше, задоволен сум.
Очајни се во финиш, затоа се слагам, потег плус секоја акција.

Повреден им е Кресвел на не знам колку време. И нема што да станат некоја екипа. 7-8 место би им бил максиумот сезонава.
Па сакаат да идат во ЛШ, а притоа прават глупи потези. Повреден е Кресвел тогаш стави го Бајрам лани добро го замени кога требаше, овој Масуаки партал го прават по таа страна.
Еве го тоа што го зборев, Антонио е крило а го играт десен бек, наместо парите да ги насочеа кон тоа они купуваа играчи на кој се добро покриени. Исто и со нападот, само Керол го имаат и ако планират да се бранат тогаш што ќе им е таков играч, требаше да купат некој брз што ќе ги фаќа на контри.

Ej не ми се верува дека судиите ќе јадам гомна па и оваа сезона, од никаква врска со фаул изглуми Керол како Мата вчера и постигнаа гол катастрофа...

Ej не ми се верува дека судиите ќе јадам гомна па и оваа сезона, од никаква врска со фаул изглуми Керол како Мата вчера и постигнаа гол катастрофа...
и на мене не ми се верува дека Коста не доби втор жолт ама ете

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај изглуми Мата фаул вчера и како тоа има врска со било кој од трите гола на Манчестер? Да не мислиш Руни кога дајвна ама не досуди пенал судијата.

Море гнасна екипа овие Вест Хем,цела утакмица нигде ги нема еднаш нападнаа од непостоечки фал и гол дадоа..да ти се мочам во фудбалот неправеден,овие се умреа од трчање и играње пресинг цел натпревар,вшише ги пикнаа,100 шанси му направија за на крајот да си еби мајката целиот труд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom