- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.441
Овој Кампацо од Аргентина стално се распуцува ко некни со Бразил или животна партија му беше тоа? 10,5 му бараат.
Кампацо и Калниетис зицери ми се , 10.5 на Кампацо 11.5 Калниетис, играат одлично и шутираат доста.Овој Кампацо од Аргентина стално се распуцува ко некни со Бразил или животна партија му беше тоа? 10,5 му бараат.
Во Марбет 12,5 е за Калниетис, а ме мрзи до друга да одам. Таман се двајцава за триплање?Кампацо и Калниетис зицери ми се , 10.5 на Кампацо 11.5 Калниетис, играат одлично и шутираат доста.
Јас ги врзав нив двајца со Љуљ 10.5+, па да видиме.Во Марбет 12,5 е за Калниетис, а ме мрзи до друга да одам. Таман се двајцава за триплање?
Од тие што би изненадиле односно кои што не се фаворити во дуелите би ги издвоил Доналдсон, Виверо и Лангер.Тие што пратат тенис повеќе, денес кој меч мислите дека е "сигурен" за да се одигра сингл ?
Пошто сум тапа за тенис а ми се игра сингл па да видам добра анализа
А од фаворитите во мечевите кој мислиш дека е најдобар за играње денес Чилич, Ферер , Чарди, Киргиос ?Од тие што би изненадиле односно кои што не се фаворити во дуелите би ги издвоил Доналдсон, Виверо и Лангер.
Уште тоа фалеше. Иначе тој ден трите репрезентации на Бразил изиграа нерешено, машката и женската кошаркарска репрезентација и машката ракометна. Претпоставувам дека не се крие нешто мутно туку чиста коинциденција беше ситуацијата.А замисли ја ставеше Данска-Катар, нерешено беше и во последна секунда буквално даде гол Данска ќе си гризнеше од к*рот..
Мислам дека е премногу тешко да наместиш Х на баскет, мора цел тим да знае односно сите играчи да знаат..[DOUBLEPOST=1471269040][/DOUBLEPOST]Уште тоа фалеше. Иначе тој ден трите репрезентации на Бразил изиграа нерешено, машката и женската кошаркарска репрезентација и машката ракометна. Претпоставувам дека не се крие нешто мутно туку чиста коинциденција беше ситуацијата.
Искрено мене зицер ми е Андерсон, мислам дека ќе го победи Долгополов а и го турив на тикет за дуплање... За другиве што ги наброја треба да тепаат фаворити се ама што знам да го ебам ова тенисиве веќе не ми се за играње, вчера лагано фудбалите и ракометот ми влегоа а на тенисиве се тресев, Енди се мачеше па и Весели едвај тепаше....А од фаворитите во мечевите кој мислиш дека е најдобар за играње денес Чилич, Ферер , Чарди, Киргиос ?
Кај прочита за тоа? И јас мислам дека ке ги одмара, ама со помала минутажа. Ако не играат воопшто тогаш Карачиќ +2,5, Степанчиќ +3,5, вреди да се одиграат.Бразил да ги тепа на Франција,одбојка? домаќини а и решавачка е кој тепа иде даље,исто и Хрватска - Тунис,читав као ќе ги одмара играчите пошто се сигурно даље па може да се проба некој хендикеп,мада и резерви добри имаат... се збори дека Штрлек,Дувњак,Копљар и Чупич ке ги одмарал,а као ќе играле Хорват,Степанчич,Карачич.... па штазнам
Поквалитетна екипа се Литванците, освен тие 50 разлика што беа ептен нереален приказ на квалитетот, играат солидно. Хрватите со само двајца играчи (Богданович и Шарич) и други епизодисти мислам дека треШто мислите за Литванија-Хрватска во кошарка, ќе победат ли литванците? Некако премногу изгубија 50 разлика од Шпанија, не ми се верува дека се до толку слаби. Овие хрватите од Нигерија изгубија, што да мислам добро за нив...
Čupić i Štrlek imaju problema sa zdravljem, mada posljednje informacije iz Rija govore da su OK. Ostaje vidjeti koliko će ih Babić koristiti i koga će najviše odmarati. Duvnjak i Kopljar prvi su kandidatiКај прочита за тоа? И јас мислам дека ке ги одмара, ама со помала минутажа. Ако не играат воопшто тогаш Карачиќ +2,5, Степанчиќ +3,5, вреди да се одиграат.