Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
According to @IndianRegista (Very reliable on this) Juve have to pay Raiola's commission from the €105 M. So they are only pocketing €80 M.
Нешто превземено од твитер.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Нешто превземено од твитер.
според Скај и Агрести и остали порелевантни Манчестер платил, GdS уопште не ми се за вервање за вакви работи.

Mанчестер оваа година плати 52.5 м на Јуве, и 25 на Раиола, наредната година уште 52.5 + 5м бонуси ако се исполнат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
според Скај и Агрести и остали порелевантни Манчестер платил, GdS уопште не ми се за вервање за вакви работи.

Mанчестер оваа година плати 52.5 м на Јуве, и 25 на Раиола, наредната година уште 52.5 + 5м бонуси ако се исполнат.
А зошто ви стои во официјалното соопштение од клубот дека net income од трансферот имате 70 и нешто милиони? Прашувам зошто не знам, Манчестер никад не вадел јавно фигури а италијанските клубови практикуваат.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
А зошто ви стои во официјалното соопштение од клубот дека net income од трансферот имате 70 и нешто милиони? Прашувам зошто не знам, Манчестер никад не вадел јавно фигури а италијанските клубови практикуваат.
Види постирав во Јуве фан клубот има цела табела на пресметка. Официјално 105 + 5м, Раиола сте го платиле вие а соопштението било за оваа рата или нешто така. имаше цело објаснување. Сега дали 52.5 оваа година + 25 за Раиола па таа цифра најверојатно, и 52.5 наредната година демек цела сума прво кај нас па од нив даваме за Раиола, фактички ни ги префрливте парите за Раиола со ратата.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Добро му се наоаѓа на некој табела од лани од полусезона , се убив од барање у пизду матер , кој беше прв Интер или Наполи ?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.034
Поени од реакции
116.895
Добро му се наоаѓа на некој табела од лани од полусезона , се убив од барање у пизду матер , кој беше прв Интер или Наполи ?
Ако мислиш на крајот на календарската година, Интер беше прв, а на полусезона Наполи беше прв, односно прв после 19 кола.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.769
На полусезона Наполи беше прв, додека Интер беше зимски шампион :D

D

Darko_ufo

Гостин
Јувентус го зема Игуаин 94 милиона, а за Погба доби 75, свињата Раиола ги опердашил мушки :icon_lol:
Koj? Nema teorija, sea Juventasite ke ti objasnat. Kaj moze oni u minus da bidat? Prvata godina 75 milioni pa vtorata 55m i tretata ako e dobar uste 40m. Kaj moze Marota nekoj da go zaebe? Najdobriot menadzer za taa pozicija u svet.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom