- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.326
- Поени од реакции
- 3.396
I shto vozi Batistuta ???
I shto vozi Batistuta ???
Ананас у глава да имаше па немаше да бидеш толку глуп.фејк е тоа , Како може Капело да дал два гола он тренер беше
Дарко, тоа време Капело беше тренер-играч.Ананас у глава да имаше па немаше да бидеш толку глуп.
Нешто превземено од твитер.According to @IndianRegista (Very reliable on this) Juve have to pay Raiola's commission from the €105 M. So they are only pocketing €80 M.
според Скај и Агрести и остали порелевантни Манчестер платил, GdS уопште не ми се за вервање за вакви работи.Нешто превземено од твитер.
А зошто ви стои во официјалното соопштение од клубот дека net income од трансферот имате 70 и нешто милиони? Прашувам зошто не знам, Манчестер никад не вадел јавно фигури а италијанските клубови практикуваат.според Скај и Агрести и остали порелевантни Манчестер платил, GdS уопште не ми се за вервање за вакви работи.
Mанчестер оваа година плати 52.5 м на Јуве, и 25 на Раиола, наредната година уште 52.5 + 5м бонуси ако се исполнат.
Види постирав во Јуве фан клубот има цела табела на пресметка. Официјално 105 + 5м, Раиола сте го платиле вие а соопштението било за оваа рата или нешто така. имаше цело објаснување. Сега дали 52.5 оваа година + 25 за Раиола па таа цифра најверојатно, и 52.5 наредната година демек цела сума прво кај нас па од нив даваме за Раиола, фактички ни ги префрливте парите за Раиола со ратата.А зошто ви стои во официјалното соопштение од клубот дека net income од трансферот имате 70 и нешто милиони? Прашувам зошто не знам, Манчестер никад не вадел јавно фигури а италијанските клубови практикуваат.
Ако мислиш на крајот на календарската година, Интер беше прв, а на полусезона Наполи беше прв, односно прв после 19 кола.Добро му се наоаѓа на некој табела од лани од полусезона , се убив од барање у пизду матер , кој беше прв Интер или Наполи ?
На полусезона Наполи беше прв, додека Интер беше зимски шампионДобро му се наоаѓа на некој табела од лани од полусезона , се убив од барање у пизду матер , кој беше прв Интер или Наполи ?
Koj? Nema teorija, sea Juventasite ke ti objasnat. Kaj moze oni u minus da bidat? Prvata godina 75 milioni pa vtorata 55m i tretata ako e dobar uste 40m. Kaj moze Marota nekoj da go zaebe? Najdobriot menadzer za taa pozicija u svet.Јувентус го зема Игуаин 94 милиона, а за Погба доби 75, свињата Раиола ги опердашил мушки![]()
Да не беше 105 за Погба?Јувентус го зема Игуаин 94 милиона, а за Погба доби 75, свињата Раиола ги опердашил мушки![]()