Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
5.603
Најбитен потег за мене летово беше купувањето на Гонзало, со тоа Јуве покажа дека наредните сезони атакува на титула во ЛШ, за серија А и без него ќе освоевме. За Погба се знаеше уште пред 3 сезони дека со оној менаџер не векува во Јуве така да нема што да жалиме, искеширавме на него и сега одиме на ЛШ.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.949
Поени од реакции
8.859
Најбитен потег за мене летово беше купувањето на Гонзало, со тоа Јуве покажа дека наредните сезони атакува на титула во ЛШ, за серија А и без него ќе освоевме. За Погба се знаеше уште пред 3 сезони дека со оној менаџер не векува во Јуве така да нема што да жалиме, искеширавме на него и сега одиме на ЛШ.
абе на вас и со него оваа година не ви е сигурна Сериа А:kafence:

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Замисли освои Јуве ЛШ а Скудето зима Сасуоло...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Nie nesto bar zemame, vie? Lapadula samo? I nekoi random sto ke vi igraat u primavera?

Ce se potrudim da ti odgovorim u ramkite na tvoeto dobro poznato nivo na intelegencija na forumov za da me razberes.

A gugu gugu gu. Gugu gu? Gugu gaga gugu.

Se nadevam sea me razbra i nema da me citiras so gluposti.

Gugu?

Dobro momce!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Ce se potrudim da ti odgovorim u ramkite na tvoeto dobro poznato nivo na intelegencija na forumov za da me razberes.

A gugu gugu gu. Gugu gu? Gugu gaga gugu.

Se nadevam sea me razbra i nema da me citiras so gluposti.

Gugu?

Dobro momce!
Немој бе немој вакви работи немој хахаха

Член од
23 август 2010
Мислења
40.034
Поени од реакции
116.895
Да не биде плачење на крај. Ништо не е сигурно во првенство со 38 кола во кое се можни 300 промени, заплети и расплети. Прво рипни па кажи оп. :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
5.603
Да не биде плачење на крај. Ништо не е сигурно во првенство со 38 кола во кое се можни 300 промени, заплети и расплети. Прво рипни па кажи оп. :)
Секако дека е можно ама немаше потреба од шпиц од 94М за во Серија А, можеше да се помини и со поефтина варијанта. Плус и финансиски не е исплатлива инвестиција за Серија А. Сезонава се помалку од полуфинале во ЛШ е неуспех.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.949
Поени од реакции
8.859
Да не биде плачење на крај. Ништо не е сигурно во првенство со 38 кола во кое се можни 300 промени, зСПалети и распAлети. Прво рипни па кажи оп. :)
:cool::cool:

C

Castiel

Гостин
Секако дека е можно ама немаше потреба од шпиц од 94М за во Серија А, можеше да се помини и со поефтина варијанта. Плус и финансиски не е исплатлива инвестиција за Серија А. Сезонава се помалку од полуфинале во ЛШ е неуспех.
Сезонава се помалце од финале Лш за јуве е неуспех после такви трансфери.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
40.034
Поени од реакции
116.895
Сезонава се помалце од финале Лш за јуве е неуспех после такви трансфери.

Абе апсолутно, нема проблем, пошо финале у ЛШ туку така се играше. Факт е дека ќе целат кон највисок пласман во ЛШ, ама дека ќе е неуспех ако испаднат пред финале... не знам баш.

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Реално ќе биде неуспех,20 години ќе заокружат без титула у ЛШ,или годинава беше јубилејот?:unsure:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.125
Поени од реакции
9.074
Не знам дали Погба вреди 100+ милиона (или било кој друг играч во свет) но дечкото е играчиште. Него и Дибала со две раце би ги потпишал во Интер во секое време. 100 милиони за играч... ц ц ц, отиде светот. Јунајтед секако ќе ги врати од дресови, спортски права, маркетинг итн.

Сега некако да им го увалиме Брозович како дирекна замена за 75М... :icon_lol:

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
За тоа што не вреди никој за парите, за коишто се купени, тоа е факт. Фудбалот е укурац.
Ама не знам што гледате во Погба кога викате дека е играчиште. За Дибала се согласувам потполно, дечкото е машина, има техника, има брзина и сенс за фудбал, но за Погба не сум сигурен толку. Пред сѐ црниов не е константен. Една ќе пружи добра партија, 2-3 ќе го нема.

C

Castiel

Гостин
Абе апсолутно, нема проблем, пошо финале у ЛШ туку така се играше. Факт е дека ќе целат кон највисок пласман во ЛШ, ама дека ќе е неуспех ако испаднат пред финале... не знам баш.
Лично за јуве ќе е неуспех. Неколкукратен шампион на италија се, направија одлични трансфери. Земаа класа играчи на секоја позиција од кој го платија Игуаин 90 милиони, Пјанич 30+ . Го земаа и Дани Алвеш кој е меѓу најдобрите десни бекови во свет. Со таков фонд на играчи не играње финале лш и самите фанови на јуве реално би го сметале за неуспех.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.034
Поени од реакции
116.895
Лично за јуве ќе е неуспех. Неколкукратен шампион на италија се, направија одлични трансфери. Земаа класа играчи на секоја позиција од кој го платија Игуаин 90 милиони, Пјанич 30+ . Го земаа и Дани Алвеш кој е меѓу најдобрите десни бекови во свет. Со таков фонд на играчи не играње финале лш и самите фанови на јуве реално би го сметале за неуспех.

Па Реал, Барса и Баерн се појаки од Јувентус, како би било неуспех ако не играат финале? Плус го дадоа и Погба, тоа не го спомнуваш, што е огромен минус. Погба>Пјаниќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom