Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Хернанес нема абер да си отиде...

Лани кога сите мислевме дека Марота не преговара со никој медиумите немаја врска на крај испадна дека се тегниме за Хамшик кој беше доста блиску до трансфер само пропадна поради документи и во последно се премислил Де Лаурентис. Паратичи пред 3 недели рече дека има спремни замени за Погба и Бонучи ако си отидат пособено првиот. Сигурно е некој за кој немаме врска.[DOUBLEPOST=1470664633][/DOUBLEPOST]Иначе 10000 % сум сигурен дека Пјаца ќе вреди мноогу во иднина и дека играчиште ќе биди од него.[DOUBLEPOST=1470665070][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1470665410][/DOUBLEPOST]Mauricio Isla will join Cagliari Juventus to receive 4.5m Isla will sign a 3-year deal [Sky][DOUBLEPOST=1470665679][/DOUBLEPOST]
upload_2016-8-8_16-14-28.png

Последно уредено:
На официјалната клупска страна Адидас овозможува дизајнирање трет дрес за следната сезона од страна на фановите, тој што ќе победи со дизајнот-ќе биде трета гарнитура дресови за следната сезона.

Линк може да се пробаме?

Еден ќе биде продаден од дуото Переира-Хернанес. Јас мислам дека изборот несомнено треба да падне на вториот.

Денес не го гледав натпреварот, но на другите натпревари Переира одигра сосема убедливо. Не дека некој репер за квалитет се Мелбурн и Јужна Кина, но мислам дека Переира заслужува уште една шанса, бидејќи лани го биеше лоша среќа со повредите. Верувам дека Алегри ќе го направи вистинскиот избор.
Хернанес секако треба да биде продаден,само што не сака да си иде.Има договор со Јуве до 2018та лапа 3милиони по сезона и ги одби сите понуди до сега,на крај може да испадне и друг да биде продаден наместо него.

Переира против малце посериозен противник се изгуби вчера.Играше ко треквартиста и требаше да биде главен организатор и разигрувач на нападот,наместо тоа Дибала пак се враќаше назад да прима топка.Првата сезона играше добро,али ваљда со таква средина Пирло,Видал,Маркизио,Погба,се вклопи добро и имаше солидна сезона.Лани го утепаа повредите,али и тогаш кога играше беше далеку од добар.
Што знам,моментално не ми е матријал за прв тим.А ако игра Алегри со треквартиста најверојатно ќе треба да биде стартер,не ми се верува Пјаца да игра во прв тим одма.На подготовкиве Пјанич играше поназад на позицијата на Пирло како плејмејкер и изигра супер.Така да мислам дека тука и ќе го игра Алегри,не како треквартиста.

Изгледа идната сезона третиот дрес ќе ни биде со гомно боја... :icon_mrgr: Ги разгледував предлозите на Јувентус.ком и овој ми се издвои од сите други

e5d08e1a338639862ed252f351c600512a0a42b0.png

Со Јуве Арената на градите (y)

дечки сериозни бевте за одење на утакмица?
Јас сум решен.. не само сериозен.. финтата е шо до Октомври сум Јабана па за организација понатаму ... ќе стапиме у контакт пак тука ќе пишам кој ќе биде решен да оди ( не само сериозен ) ќе се контактираме детално и ќе се организираме....

Juventus rejected offers from Southampton and Lazio for Sturaro [Gazzamercato.it,]

Хернанес можно е да се врати во Лацио[DOUBLEPOST=1470698363][/DOUBLEPOST]Juve's guy is Matic. We'll see in the next 48h. If no go we'll look elsewhere. - Curva[DOUBLEPOST=1470699096][/DOUBLEPOST]Според Романо ќе сме се обидувале за Матич до крај и ако дури тогашне попушти Челзи ќе одиме на Густаво.[DOUBLEPOST=1470701592][/DOUBLEPOST]Screenshot_2016-08-09-02-11-43.png

Последно уредено:
Paul Labile Pogba
пред 4 минути ·
To all supporters who wrote on my pages about transfer rumours, I have read you all and thank you for the passionate messages. My apologies for not responding before, by law I could not talk.

This transfer took so long because it was a huge decision and involved lots of thinking and work. The wait was as annoying to me as it was to you.

It is difficult to explain so much in a few lines but I made a decision guided by my heart and nothing else.

Juventus will always be a part of me and I will always miss, love and be grateful to the club, the team and especially the supporters. I hope you can respect my decision. The most beautiful part of friendship is to understand and be understood.

My deepest respect to the clubs who considered having me. Gracias, merci!
Mi más profundo respeto para todos los clubs que han valorado ficharme. Gracias, merci!

Leaving Manchester when I was 18 was a mutual decision between the club and me and the right thing to do at that moment. Now it's time to go back and forward, Old Trafford here I come!

Погба е историја, фала му за се и тоа е тоа. Негов избор дали ние се согласваме или не небитно. Фала му за се. Ние земаме 105 + 5+ бонуси на продолжен догвор наводно коштало се вкупно 140м. Не ме интересира повеќе што прави Погба и што има да каже, додека беше кај нас беше одличен, се надевам ќе има одлична кариера, реално не ни се очекуваше Погба да остани подолго кај нас а и сам Марота кажа дека си оди тој кој ќе побара да биде продаден. Погба ојде во клубот за кој изеде тон трици и навивачите (дел изедоа тон трици) тоа е фудбал и тоа се пари. Merci Pogba :)[DOUBLEPOST=1470703004][/DOUBLEPOST]upload_2016-8-9_2-36-33.png[DOUBLEPOST=1470703173][/DOUBLEPOST]#Juve's net spend for this mercato varies from €2.21m to €27.815m , up to this point. :eek: o_O

72,6 milioni di euro di plusvalenza [SKY]

Плус сме 72.6М евра - Maрота :cuc:[DOUBLEPOST=1470707211][/DOUBLEPOST]09.08.2016
"I always had this United thing in my heart. It feels like I was on a holiday." - Pogba

2012 :

CpYYRtSUEAAwAxQ.jpg:large

ОВа интервјуата се сите кое од кое стално играч коќе смени клуб :D[DOUBLEPOST=1470707357][/DOUBLEPOST]
DeviAngel напиша:
NET SPEND: €2.21m-€27.815m

NET SPEND/NET PROFIT are different

NET PROFIT=>ACC PROFIT+GROSS WAGES+AMORTIZATION FEE

CpYHJD4WgAAqZn-.jpg

Последно уредено:
Јас сум решен.. не само сериозен.. финтата е шо до Октомври сум Јабана па за организација понатаму ... ќе стапиме у контакт пак тука ќе пишам кој ќе биде решен да оди ( не само сериозен ) ќе се контактираме детално и ќе се организираме....
имам понуда за екскурзија низ Торино неколку дена ама без утакмица, да си ги чувам парите на утакмица тогаш.

Сеуште не ми е јасно како може да сме во + од 72 милиони евра? :unsure:

На дрво ли му растат парите на Марота ? :')

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom