Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Артур уште го плаќаме.....
Абе ние договорот му го продолживме под изговор за помала плата (демек амортизација за истите пари само распределени на поќе години) ти се чудиш дека е тука :pos: :pos:

Можеби, можеби не. Ако не се вклопува играчот во тактиката тогаш се е залудно, а на клупа е жално да го чуват.
па има опција за позајмица во клуб каде што ќе одговара на тренерот и ќе игра повеќе

Автоматски споено мислење:

па има опција за позајмица во клуб каде што ќе одговара на тренерот и ќе игра повеќе
Јас не реков дека не е така. Кажувам која е логиката според мене.

Comolli spoke about the moment #Juventus is experiencing on Sky Sport:

“We are a team that can return to winning; we have great potential. We’re not setting deadlines, but the foundation is excellent. A comparison with a team similar to ours? Liverpool, for its appeal; working here isn’t difficult. I’m not promising to win immediately, but we’re working toward it.”

“Vlahovic could leave for the right offer; we’re in agreement. Kolo Muani wants to play with us again; we’re working on it. With David and Vlahovic, we’re not anxious; we’ll see.”

“Douglas Luiz? The player disrespected his teammates. Everyone must respect the jersey they wear. He then apologized to everyone—players, coaches, and me.”

“Weah? He wants to go to Marseille, but in football, you can’t just choose a team because if the right offer doesn’t come, you stay on the sidelines. And the offer hasn’t arrived yet.”

Последно уредено:
Си го одржа Комоли зборот. Потенцијални 20м плус 10%

Последно уредено:

За неполни два часа откако постирав иде оваа вест...

Screenshot_20250805_133610_edit_6088390387918495.jpg

Каков башибозук е станат клубов, не ми се верува :ROFLMAO:

Последно уредено:
Screenshot_20250807_121912_edit_6156973857153322.jpg

Sad Cry GIF

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom