Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Игуаин свинче Габиадини 4 гола дава против Монако,глупи овие од управа место Габиадини да си го земевме.
Кавани !
Мајтап на страна Габи е најдобар шпиц од нашата школа мн ми е криво за него дека не остана.

Матуиди не играл во суперкупот а Луис Густаво не е лоша опција,и нема некој избор овој период зборам за класа играч од среден ред.

Значи тие 105+5 ни се чисти пари... плус на прасето Мино они ќе му платат така ? Никаде не е прецизирано тоа.. додуша кај димарцио како да прочитав дека од тие 110м ќе оди дел за Мино...

Значи тие 105+5 ни се чисти пари... плус на прасето Мино они ќе му платат така ? Никаде не е прецизирано тоа.. додуша кај димарцио како да прочитав дека од тие 110м ќе оди дел за Мино...
Чисти според Ди Марцио

giphy.gif

giphy.gif

Иначе третите дресови се толку уникатни и сексипилни шо ги нема на друго место, а читам зборете дека биле затворски одела. :pos::eek::eek: СФАШТА

дечки сериозни бевте за одење на утакмица?

На официјалната клупска страна Адидас овозможува дизајнирање трет дрес за следната сезона од страна на фановите, тој што ќе победи со дизајнот-ќе биде трета гарнитура дресови за следната сезона.

Се си мислам дека Асамоа и Переира нема да не напуштат, само Хернанес ќе си иде, а на негово место ќе се донесе еден од Матуиди, Сисоко, Витсел, Густаво.

Квадво и Переира играа со многу желба за докажување на подготовкиве, се гледа дека несакаат да заминат од тимот, и тоа ми се свиѓа. Али останува фактот дека мора да се земе еден средњак, посебно сега откако си замина Погба.
Изгледа и Ѕаѕа останува...

За Заза и Асамоа ептен ми е мило, заслужија шанса. Переира не, ама ако нема подобра солуција на пазарот тоа е тоа. Тоа значи годинава имаме 8 играчи на средина? Пјанич, Маркизио, Кедира, Асамоа, Лемина, Переира, Стураро, НОВ ИГРАЧ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom