Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Кој си бе ти Мето берберот у маало, за коса земал ми дава експертизи?
Не Пеџа манакенот :D ти ебам фризот. Сум се консултирал со доктор без мајтап :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Не Пеџа манакенот :D ти ебам фризот. Сум се консултирал со доктор без мајтап :)
Aма со наставник по македонски јазик малку потешко идат консултациите

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Aма со наставник по македонски јазик малку потешко идат консултациите

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
:tvg:

Демек дека не кладов запирка после Не? Не ме дупи Супермену мољим те :)

D

Darko_ufo

Гостин
Де Бур лапа Скудето у прва сезона, тоа му е традиција кај што бил тренер во првата сезона да освои Шампионска Титула.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.423
Поени од реакции
26.428
Де Бур барем ќе игра офанзивен фудбал, добри играчи си има за тоа, не таму со Хелас Верона одбранбено да игра. Млад, надежен тренер кој ќе форсира добар фудбал.

Габиадини многу потценет играч. Не само дека прееска дал 4 гола на Монако во пријателски натпревар туку и минатата сезона кога играше наместо Игуаин знам дека си даваше голови. Сега е и посебно мотивиран со заминувањето на Игуаин, а и знаејќи дека во репрезентацијата нема прав напаѓач па шанса и за таму кај новиот селектор да си биде стартер.
Инаку мислам дека Наполи пак ќе завршат втори и дека се фаворити за 2-та позиција. Ќе си играат пак добар фудбал, а и општо најубав фудбал играа. Алан и Жоржињо исто се добри играчи. Сега со Зиелински можност за повеќе ротација. Хамшик го продолжи договорот. Го задржаа Хисај, Мертенс и Каљехон исто, Инсиње ќе си биде стартер како минатата сезона, севкупно одличен тим и добра работа вршат. Па дури и со заминување на Кулибали ќе земат добра замена за него.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Де Бур барем ќе игра офанзивен фудбал, добри играчи си има за тоа, не таму со Хелас Верона одбранбено да игра. Млад, надежен тренер кој ќе форсира добар фудбал.

Габиадини многу потценет играч. Не само дека прееска дал 4 гола на Монако во пријателски натпревар туку и минатата сезона кога играше наместо Игуаин знам дека си даваше голови. Сега е и посебно мотивиран со заминувањето на Игуаин, а и знаејќи дека во репрезентацијата нема прав напаѓач па шанса и за таму кај новиот селектор да си биде стартер.
Инаку мислам дека Наполи пак ќе завршат втори и дека се фаворити за 2-та позиција. Ќе си играат пак добар фудбал, а и општо најубав фудбал играа. Алан и Жоржињо исто се добри играчи. Сега со Зиелински можност за повеќе ротација. Хамшик го продолжи договорот. Го задржаа Хисај, Мертенс и Каљехон исто, Инсиње ќе си биде стартер како минатата сезона, севкупно одличен тим и добра работа вршат. Па дури и со заминување на Кулибали ќе земат добра замена за него.
За Габиадини ми е најпоќе криво ме заебаваја тука на форумот Јувенташите ко пискав за да го вратат поќе него за Маркизио пишев за него. Ептен е потценет за квалитетите кои ги има.[DOUBLEPOST=1470621077][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.949
Поени од реакции
8.859
Тоти сликан од пред десетина дена, а овој од вчера:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.