DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.841
- Поени од реакции
- 17.789
Не Пеџа манакенотКој си бе ти Мето берберот у маало, за коса земал ми дава експертизи?

Не Пеџа манакенотКој си бе ти Мето берберот у маало, за коса земал ми дава експертизи?
Aма со наставник по македонски јазик малку потешко идат консултациитеНе Пеџа манакенотти ебам фризот. Сум се консултирал со доктор без мајтап
![]()
Aма со наставник по македонски јазик малку потешко идат консултациите
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Не е манАкен, туку манЕкен. Чукалко еденДемек дека не кладов запирка после Не? Не ме дупи Супермену мољим те![]()
И не е идат туку одат , не е У туку е ВО. Дијалект батец дијалектНе е манАкен, туку манЕкен. Чукалко еден![]()
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
За Габиадини ми е најпоќе криво ме заебаваја тука на форумот Јувенташите ко пискав за да го вратат поќе него за Маркизио пишев за него. Ептен е потценет за квалитетите кои ги има.[DOUBLEPOST=1470621077][/DOUBLEPOST]Де Бур барем ќе игра офанзивен фудбал, добри играчи си има за тоа, не таму со Хелас Верона одбранбено да игра. Млад, надежен тренер кој ќе форсира добар фудбал.
Габиадини многу потценет играч. Не само дека прееска дал 4 гола на Монако во пријателски натпревар туку и минатата сезона кога играше наместо Игуаин знам дека си даваше голови. Сега е и посебно мотивиран со заминувањето на Игуаин, а и знаејќи дека во репрезентацијата нема прав напаѓач па шанса и за таму кај новиот селектор да си биде стартер.
Инаку мислам дека Наполи пак ќе завршат втори и дека се фаворити за 2-та позиција. Ќе си играат пак добар фудбал, а и општо најубав фудбал играа. Алан и Жоржињо исто се добри играчи. Сега со Зиелински можност за повеќе ротација. Хамшик го продолжи договорот. Го задржаа Хисај, Мертенс и Каљехон исто, Инсиње ќе си биде стартер како минатата сезона, севкупно одличен тим и добра работа вршат. Па дури и со заминување на Кулибали ќе земат добра замена за него.
Branko RNSAli simpaticen mi e, bucko smesen, bolje da go skoknes nego zaobikolis :-D
Ете го менталитетот, којшто му недостасува на Рома.