Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Ја воопшто не се хајпам на филмовиве во кои е вклучен Зек Снајдер веќе. Последната лекција ја научив со БвС.

И јас го изгледав и не ми се допадна. За разлика од The Dark Knight Returns анимираниот од пред некоја година, овој е нула. Инаку кој ќе чека следна година за Wonder Woman и Justice League :(

И мене воопшто не ми се допадна The Killing Joke. Најдобро нешто што има испаднато за Бетмен и Џокер во анимирана верзија се Batman: The Dark Knight Returns Part 1, Part 2.
И ако овој имаше за R-rating, тогаш за горно споменатите два дела незнам што рејтинг требало да има!

Gosh dude...
Не беше саркастично im in love with the Joker :D

Man-From-UNCLE.jpg

Mene mi se dopadna killing joke.. somewhat.
Psiholoski e zaeban i go mislev mnogu posle gledanjeto kade posle istoto staiv nekoja sitno nad prosek ocena oti mi deluvase ko da mu falese kontent.

gleav trejlerite.. wonder woman ne me vleci ic origin pricata upm iako izgleda ke e profi izvedeno a za justice league se hajpnav, obozavav sve.

Mene mi se dopadna killing joke.. somewhat.
Psiholoski e zaeban i go mislev mnogu posle gledanjeto kade posle istoto staiv nekoja sitno nad prosek ocena oti mi deluvase ko da mu falese kontent.

gleav trejlerite.. wonder woman ne me vleci ic origin pricata upm iako izgleda ke e profi izvedeno a za justice league se hajpnav, obozavav sve.

wonder woman e captain america,ali da ne ja staime u vtora svetska ke ja staime u prva

Афлек засега фаворит како Бетменот, such cruelty :X3:
Лекс за никаде, глупости
WW премалку минутажа за да оформам било какво мислење за неа
За Супс ич не почнувам за да не забега постов во love letter

Се на се, премалку акција, премногу плотхолс, ама уживав додека го гледав :D

Лекс за никаде, глупости

Да не претерувате со тоа премногу плотхолс?

Лекс за никаде, глупости

жанров без негативец > спирална удолница, така и филмов..

жанров без негативец > спирална удолница, така и филмов..
Со 20% функционирам, искористи нешто поеќe зборови да сфатам што сакаш да ми кажеш :D

Со 20% функционирам, искористи нешто поеќe зборови да сфатам што сакаш да ми кажеш :D
Еден од најочајните обиди на Холивуд да извадат негативец, класично тонење беше филмот мислам дека и сценаристите се свесни за тоа. Го ублажуваа тонењето со се поголеми и neverending бумови & експлозии, при крајот дури и малтретирање беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom