H
HoT IcE
Гостин
Ја воопшто не се хајпам на филмовиве во кои е вклучен Зек Снајдер веќе. Последната лекција ја научив со БвС.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар аватарЈа воопшто не се хајпам на филмовиве во кои е вклучен Зек Снајдер веќе. Последната лекција ја научив со БвС.
И јас го изгледав и не ми се допадна. За разлика од The Dark Knight Returns анимираниот од пред некоја година, овој е нула. Инаку кој ќе чека следна година за Wonder Woman и Justice League![]()
Снајдер не е во СС. Давид Ајер е режисер.Добар аватар
Gosh dude...Снајдер не е во СС. Давид Ајер е режисер.
Ах..Gosh dude...
Не беше саркастично im in love with the Joker![]()
Mene mi se dopadna killing joke.. somewhat.
Psiholoski e zaeban i go mislev mnogu posle gledanjeto kade posle istoto staiv nekoja sitno nad prosek ocena oti mi deluvase ko da mu falese kontent.
gleav trejlerite.. wonder woman ne me vleci ic origin pricata upm iako izgleda ke e profi izvedeno a za justice league se hajpnav, obozavav sve.
Да не претерувате со тоа премногу плотхолс?Афлек засега фаворит како Бетменот, such cruelty
Лекс за никаде, глупости
WW премалку минутажа за да оформам било какво мислење за неа
За Супс ич не почнувам за да не забега постов во love letter
Се на се, премалку акција, премногу плотхолс, ама уживав додека го гледав![]()
Дури намалувамеДа не претерувате со тоа премногу плотхолс?
жанров без негативец > спирална удолница, така и филмов..Афлек засега фаворит како Бетменот, such cruelty
Лекс за никаде, глупости
WW премалку минутажа за да оформам било какво мислење за неа
За Супс ич не почнувам за да не забега постов во love letter
Се на се, премалку акција, премногу плотхолс, ама уживав додека го гледав![]()
Со 20% функционирам, искористи нешто поеќe зборови да сфатам што сакаш да ми кажешжанров без негативец > спирална удолница, така и филмов..
Еден од најочајните обиди на Холивуд да извадат негативец, класично тонење беше филмот мислам дека и сценаристите се свесни за тоа. Го ублажуваа тонењето со се поголеми и neverending бумови & експлозии, при крајот дури и малтретирање беше.Со 20% функционирам, искористи нешто поеќe зборови да сфатам што сакаш да ми кажеш![]()