Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
каде кажав дека Џејмс не е преплатен?

убаво ти кажав, не скокај редови, тоа што сум фан на Реал, не значи дека ја подржувам нивната филозофија за трансфери, ама тоа пак не го менува фактот дека за Погба ќе фрлите 2 пати повеќе пари од тоа што вреди и дека си играат како сакаат со вас..вие им се молите да го купите-ве играт лево десно.таа е реалноста.

И да, ти најде да тераш математики како Реал фрлал пари а не освоил:??
ахаххаха

Абе реал у последните 3 години освои 2 ЛШ, колку шо имате вие у ЦЕЛА ВАША ИСТОРИЈА, па ти сакај плачи,сакај многу плачи сакај отепај се од плачење со тоа екстремни среќи.. и у тие трансфер периоди реал има потрешено , значи последните 3 години околку 300 мил фунти(донесувајќи го Бејл 100 само)..пази 2 ЛШ освои..

Вие, последните 3 години имате истрошени :
£103,600,000
£145,500,000
£67,700,000

преку 300 мил фунти, пази, не сметајќи го овој период, каде досега имате 70 само, и плус 120 од погба, ќе имате само 200+ овој период... и шо е најинтересното батка, вие не играте ни ЛШ, е до толку сте бедни..

3 години трошите над 100мил+ на трансфери за анонимци кои ви ебаа мамата таму да станете 5-6-7 екипа у англија и факинг леичестер да ви зема титула.

па ти најде да ми кажуваш дека Реал трошел, а не освојувал, а УТД супер се, кисче.

п.с. не дека сакам да ги правам тие споредби со пари и глупости, денешниот трансфер на играчи отиде у курац со цените,ама сам си тераш белјата со тие муабети за трошење и не освојување.па Ре
Прво зошто пишуваш само колку е потрошено а не кажуваш дека има многу и продадено лани нето имаме 29 милиони фунти потрошено.Второ јас ти реков последниве 10 години вие само летото кога дојде Роналдо потрошивте 220 милиони фунти тоа во 2009 е еквивалент на 400 м фунти 2016 а не зедовте ништо сисе фатил за последниве три години дека само тие сте освоиле нешто а инаку пред тоа едно 7-8 години не можевте да земете титула.Трето ние трошиме задниве 3-4 сезони ама пак пред тоа колку малку имавме трошено а успеси колку сакаш.Биди малку реален не можевте да пројдете осминафинале 5-6 години по ред

НЕ не не друго ми беше со таков состав што го имаше англија минимум полуфинале требаше да игра пошто та ваша премиер лига т.е федерацијата на англија та и на шпанија ја подценаа како што во случајов ја подценувате италианскава лига
Бато сакам да ти кажам дека различни термини мешаш :) Ако репрезентацијата направила нешто на некое натпреварување, не значи дека и лигата им е на врвно ниво. Португалија шампиони, а нивната лига се состои од 3 јаки екипи ,2-3 што пробуваат нешто (Брага) и останатите на ниво од втора Италијанска лига.

А инаку Англија со играчи како Сколс, Бекам ,Лампард, Џерард, Тери, Руни, Фердинанд, период 2003-2008 не постигнаа никаков успех, па што остана за овие моменталниве играчи на чело со Рој факинг Ходсон :)

Famous journalist Gerard Romero who is close to Barcelona, says he is 100% sure Gabriel Jesus is gone to City, and Gabigol heading to Italy.

Gabigol's future could be decided within the coming hours after Juventus submitted formal offer of 18 million euros for the striker.[DOUBLEPOST=1469106042][/DOUBLEPOST]Captained by our Filippo Romagna, the Italy U-19's reach the final of the U-19 Euro Cup after beating England 2-1.
Овај ќе биди играчиште исто и Ллора кој ојде во Сасуоло на позајмица вчера за да игра десен бек прва постава, Недвед и Паратичи сакале годинава да му дадат шанса во прв тим но одлучиле да игра во Сасуоло прво.[DOUBLEPOST=1469106216][/DOUBLEPOST]Еве кој е Габигол - кој наводно овие неколку часа или утре ќе биди официјално наш играч

[DOUBLEPOST=1469107095][/DOUBLEPOST]Juventus Coach Massimiliano Allegri reportedly wants Chelsea’s Nemanja Matic if Paul Pogba leaves.

The Bianconeri appear to be close to selling Pogba to Manchester United for a world record transfer fee, and are already looking at midfield options.

According to Tuttomercatoweb, Valencia’s André Gomes has been ruled out because he’s too expensive, not to mention Real Madrid’s interest.

Axel Witsel of Zenit St Petersburg and Inter’s Marcelo Brozovic are also options, but it’s thought Allegri prefers Matic.

Chelsea may be willing to do business for around €40m, as the signing of N’Golo Kante could limit space for the Serbian.

Последно уредено:
Прво зошто пишуваш само колку е потрошено а не кажуваш дека има многу и продадено лани нето имаме 29 милиони фунти потрошено.Второ јас ти реков последниве 10 години вие само летото кога дојде Роналдо потрошивте 220 милиони фунти тоа во 2009 е еквивалент на 400 м фунти 2016 а не зедовте ништо сисе фатил за последниве три години дека само тие сте освоиле нешто а инаку пред тоа едно 7-8 години не можевте да земете титула.Трето ние трошиме задниве 3-4 сезони ама пак пред тоа колку малку имавме трошено а успеси колку сакаш.Биди малку реален не можевте да пројдете осминафинале 5-6 години по ред

Дечко, колку пати треба да ти кажам дека јас не ги подржувам Реал тоа што го направиле, со галактикоси и слично, ама очигледно е дека веќе не се расфрлаат со пари како порано, туку ја променија стратегијата на трансфери и тоа е тоа шо ме радува мене лично..А не како што викаш ти неможеле да се носат со УТД па затоа ми било криво ..БОГ ДА ЧУВА!!

И сето тоа, не го менува фактот дека вие имате потрошено повеќе од Реал( и брутно нето гледај ако сакаш) и ПАК не сте ни во ЛШ, имате некое бедно 5-6-7 место таму каде факинг лечестер ви зема титула..

Башка и што немате играчи со тие потрошени 300+ мил фунти
види кои играчи ги има УТД за тие 3-4-5 трансфер периоди, а кои Реал
И каде се наоѓа УТД, а каде Реал.
толку.

Далеко сте вие од конкурентен тим во европа, уште 3-4 години минимум, а дали и тогаш...прво гледајте да обезбедите пласман во ЛШ после збори,ок? позз..

и не е местото тука тие муабети да ги правиме во фан клуб јуве, па така со цел респект према членовите би ја прекинал комуникацијата со тебе..
поздрав.

Не. ти не го поддржуваш Реал што троши луди суми, само се потсмеваш на Јунајтед за истото што го прави и Реал.

Не. ти не го поддржуваш Реал што трошиЛ луди суми, само се потсмеваш на Јунајтед за истото што го правеЛ и Реал.

така подобро би било...башка што и Јуве ви го зема Погба за 300 грама семки и ви го продава за 120-150мил е уште по смешно :)[DOUBLEPOST=1469108754][/DOUBLEPOST]и види ги трансферите на кои потрошил УТД 300мил фунти, кои играчи играат во моменталниот состав, (90% ви се фаил играчи кои си се отидени или се дрва)

а види ги играчите на Реал за кои потрошил 300мил фунти, каде истите 90% се првотимци кои освоија 2 титули ЛШ за разлика од УТД кои се борат за пласман во истата.

што е тука толку чудно и не очигледно јас нз..

толлку ,ја одустајем :) обидете се да им докажете вие у иднина дека 120-140мил евра за Погба е грабеж.
поздрав

така подобро би било...башка што и Јуве ви го зема Погба за 300 грама семки и ви го продава за 120-150мил е уште по смешно :)[DOUBLEPOST=1469108754][/DOUBLEPOST]и види ги трансферите на кои потрошил УТД 300мил фунти, кои играчи играат во моменталниот состав, (90% ви се фаил играчи кои си се отидени или се дрва)

а види ги играчите на Реал за кои потрошил 300мил фунти, каде истите 90% се првотимци кои освоија 2 титули ЛШ за разлика од УТД кои се борат за пласман во истата.

што е тука толку чудно и не очигледно јас нз..

Реал за позиции каде очајно му требал квалитетен играч фрлил добра пара. Кака, Роналдо, Бејл, Бензема, Родригез...не ја променил трансфер политиката ако во еден трансфер период немал потреба да купува играч на некоја позиција па не се расфрлал. Еве сега најново ве поврзуваат со Гомес за 65м?!

Да имаше потреба Реал годинава за Погба ќе мавневте исто колку и нас. Факт е дека таа сума е енормно висока, но и сами сте сведоци дека трансферот се враќа од комерцијален аспект. Ние сме моментално финансиски моќни да сме компетитивни со вас што е факт, но вие ја имате предноста што секој играч сака еден ден да заигра или кај вас или во Барса што е исто така факт.

Друга работа, Јунајтед не беше претпознатлив да се расфрла вака како изминативе 3 години во ерата на САФ. Да се случуваше истава полтика порано сигурно далеку потрофејни ќе бевме. А сумите што сме ги дале изминативе години не вродиле плод од аспект на пласмани ради телињата кои сме ги имале на клупа. Еве вие најдобро знаете со примерот на Бенитез. Не ја подржувам воопшто ако се прашувам јас, но сум прилагодлив на реалноста дека ако сака Јунајтед да се врати на старите патеки треба квалитетно да инвестира макар и превисока сума зошто помина времето кога со јуниори како Гигс, Бекс и итн се освојуваа титули.

Се сложувам дека на погрешно место дискутираме, па ако има желба може да се префрлиме или на наш фан клуб или кај вас сеедно, во рамки на нормала има простор за дискусија.

Извинензи за фановите на Јуве што го отрувме фан клубов малку и честитки за Пјаца:smirce:

абе што е ова немоше да се напише нешто , паметно треба све што се шпекулации имат таму , тема у натре пишувајте тука само За трансвери пошт е трансвер виндос

Allegri was asked about Pogba by a fan today in Melbourne, simply responded 'Stay calm'.

@DeviAngel ај жити се објасни како тоа не сте го користеле целиот потенцијал на Погба и боље е да си иде? :pos:

@DeviAngel ај жити се објасни како тоа не сте го користеле целиот потенцијал на Погба и боље е да си иде? :pos:

Многу просто. До сеа e искористен неговиот ИГРАЧКИ потенцијал, и ако го шитнат ќе биде искористен неговиот ФИНАНСИСКИ потенцијал. Кога се ќе собереш, така ќе биде искористен ЦЕЛИОТ негов потенцијал :D

Многу просто. До сеа e искористен неговиот ИГРАЧКИ потенцијал, и ако го шитнат ќе биде искористен неговиот ФИНАНСИСКИ потенцијал. Кога се ќе собереш, така ќе биде искористен ЦЕЛИОТ негов потенцијал :D

Не се сложувам. Баш мислам дека Погба доколку продолжи да се развива како до сега во Јувентус,верувам дека ќе биде мноооогу подобар од сега. Така мислевме и Зизу кога си отиде на 30години,а батката у Реал играше во најмала рака на исто ниво ко у Јуве,ако не и подобро.

Ме потсеќаат овие муабети ко тие за Видал.. па и боље е што го продадовме, влечеше повреда, недисциплиниран, паѓа у форма, го стигаат години бла бла бла бла бла бли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom