Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Скапичко 23М за играч директно од Динамо но добредојде

ќе нема шо да пишуваат медиумите и што да има на насловни ако одма потпише..вака ќе си вадат вести од гз , според некој влијателен медиум Реал се вратил во игра..како да не..гледат начин и изговр да искубат уште 20 мил.. прво 120, сега 120 чисти сакале посебно да се платат на агентот..
Начекаа село без кучиња па ќе ги ебат како сакат..ништо чудно утре кога ќе станам да има плтено 140-150 утд :D

тоа ти е маалската, ако не одеш до дуќан со друг ќе ги делам смоките не со тебе.

нема врска ова со интересот на Реал, 100%.
Ти за Реал најде да збориш село за кучина биле Јунајтед?Или ти е криво годинава што не можете финансиски да се носите со Јунајтед вие 10 години последни преплаќате играчи памтиш ли сезоната кога ги купивте Кака Роналдо Алонсо и Лион ве отпадна од ЛШ и Барса ви седе титула во Примера.Дај не зезај биди реален малку

Ти за Реал најде да збориш село за кучина биле Јунајтед?Или ти е криво годинава што не можете финансиски да се носите со Јунајтед вие 10 години последни преплаќате играчи памтиш ли сезоната кога ги купивте Кака Роналдо Алонсо и Лион ве отпадна од ЛШ и Барса ви седе титула во Примера.Дај не зезај биди реален малку
Реал не може да се носи финансиски со УТД? ЛОЛ. едно големо ЛОЛ.

финтата е што во Реал има некој паметен и увидел дека циганот не вреди ни приближно 100, а не 120..или 140 како што се пишува со парите на агентот..

Не ми е криво мене ништо, ние имаме готов тим, тим кој ОСВОИ ЛШ сезонава, 90% од играчите пред 2 години пак освоија ЛШ:... ние не се бориме за да играме квалификации ЛШ и да ми биде криво што Реал не треснал 100 + мил за некој играч..

Напротив, јас сум против такви суми, за составен тим, и се надевам ( и на добар пат се) да не ја направат истата грешка од 2014 и да менуваат играчи без врска..

Башка, и на чие место би играл Погба во Реал?
На Крос?
На Модриќ?

не заебавај..и тоа што сум фан на Реал, и тимот имал погрешна политика во трансферите не го менува фактот дека трансферот на Погба во УТД ќе биде КРИМИНАЛ и е начекување на село без кучиња..можеш да кажеш што сакаш, ама играч како циганот да се утепаш не вреди над 100мил.

доволно е да пратиш 3 денови новости,и ќе видеш дека кур-ташак си игра јуве со вас..еднаш 100, еднаш 120 земајте, еднаш 120+ 30% на агентот...:pos:

а за муабетот дека Реал неможе да се носи финансиски, прогуглај малку што и како стои со тоа најбогати форбс морбс заработки и слично..

Реал не може да се носи финансиски со УТД? ЛОЛ. едно големо ЛОЛ.

финтата е што во Реал има некој паметен и увидел дека циганот не вреди ни приближно 100, а не 120..или 140 како што се пишува со парите на агентот..

Не ми е криво мене ништо, ние имаме готов тим, тим кој ОСВОИ ЛШ сезонава, 90% од играчите пред 2 години пак освоија ЛШ:... ние не се бориме за да играме квалификации ЛШ и да ми биде криво што Реал не треснал 100 + мил за некој играч..

Напротив, јас сум против такви суми, за составен тим, и се надевам ( и на добар пат се) да не ја направат истата грешка од 2014 и да менуваат играчи без врска..

Башка, и на чие место би играл Погба во Реал?
На Крос?
На Модриќ?

не заебавај..и тоа што сум фан на Реал, и тимот имал погрешна политика во трансферите не го менува фактот дека трансферот на Погба во УТД ќе биде КРИМИНАЛ и е начекување на село без кучиња..можеш да кажеш што сакаш, ама играч како циганот да се утепаш не вреди над 100мил.

доволно е да пратиш 3 денови новости,и ќе видеш дека кур-ташак си игра јуве со вас..еднаш 100, еднаш 120 земајте, еднаш 120+ 30% на агентот...:pos:

а за муабетот дека Реал неможе да се носи финансиски, прогуглај малку што и како стои со тоа најбогати форбс морбс заработки и слично..
Летово очигледно е дека не можат летово а тоа што викаш за Погба 120 м евра е многу зашто не кажуваш за Родригез пред две години 80 м евра не беа многу???Јас убаво ти напоменав задниве 10 години Реал колку што има трошено а успеџ реално ништо посебно едба две титули во Шпанија и две ЛШ и тоа со екстремна среќа па за тие пари шо ги потрошивте требаше секоа година титула да земате.А за тоа дека Погба го преплаќаме тоа е точно ама ти збориш за Манчестер село без кучина а твојот тим досега секое лето преплаќал.

Летово очигледно е дека не можат летово а тоа што викаш за Погба 120 м евра е многу зашто не кажуваш за Родригез пред две години 80 м евра не беа многу???Јас убаво ти напоменав задниве 10 години Реал колку што има трошено а успеџ реално ништо посебно едба две титули во Шпанија и две ЛШ и тоа со екстремна среќа па за тие пари шо ги потрошивте требаше секоа година титула да земате.А за тоа дека Погба го преплаќаме тоа е точно ама ти збориш за Манчестер село без кучина а твојот тим досега секое лето преплаќал.
Шо бе малку е сеа и 2 ЛШ за 3 години?Требало секоја година да освојуваат??
Шо сВе нема да прочита чоек низ форумов...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Интересен е Мурињо, кога не поврзваја со Оскар лани плачеше на прес како сме биле неблагодарни и остало, сме зборале за играч на Челзи а баш истото го изјави Алегри што го изјави Мурињо денес. Ама добро бе ние сме непросветлени од мртва лига нема везе.

ако сме биле мртва лига тогаш преммиер лига е уште по мртва се виде и на европсково со премногу среќа ги поминаа групите и на првата пречка одма испаднаа

каде кажав дека Џејмс не е преплатен?

убаво ти кажав, не скокај редови, тоа што сум фан на Реал, не значи дека ја подржувам нивната филозофија за трансфери, ама тоа пак не го менува фактот дека за Погба ќе фрлите 2 пати повеќе пари од тоа што вреди и дека си играат како сакаат со вас..вие им се молите да го купите-ве играт лево десно.таа е реалноста.

И да, ти најде да тераш математики како Реал фрлал пари а не освоил:??
ахаххаха

Абе реал у последните 3 години освои 2 ЛШ, колку шо имате вие у ЦЕЛА ВАША ИСТОРИЈА, па ти сакај плачи,сакај многу плачи сакај отепај се од плачење со тоа екстремни среќи.. и у тие трансфер периоди реал има потрешено , значи последните 3 години околку 300 мил фунти(донесувајќи го Бејл 100 само)..пази 2 ЛШ освои..

Вие, последните 3 години имате истрошени :
£103,600,000
£145,500,000
£67,700,000

преку 300 мил фунти, пази, не сметајќи го овој период, каде досега имате 70 само, и плус 120 од погба, ќе имате само 200+ овој период... и шо е најинтересното батка, вие не играте ни ЛШ, е до толку сте бедни..

3 години трошите над 100мил+ на трансфери за анонимци кои ви ебаа мамата таму да станете 5-6-7 екипа у англија и факинг леичестер да ви зема титула.

па ти најде да ми кажуваш дека Реал трошел, а не освојувал, а УТД супер се, кисче.

п.с. не дека сакам да ги правам тие споредби со пари и глупости, денешниот трансфер на играчи отиде у курац со цените,ама сам си тераш белјата со тие муабети за трошење и не освојување.па Ре

ако сме биле мртва лига тогаш преммиер лига е уште по мртва се виде и на европсково со премногу среќа ги поминаа групите и на првата пречка одма испаднаа
Измеша баби и жаби со јачината на лигата и Англија како репрезентација. По твоја логика Велшката лига>Италијанска>Англиска>Шпанска ,нели стигнаа до полуфинале Велс...

Reports suggest Gonzalo Higuain may not join Napoli in Dimaro on July 25 as planned.

The Argentinian striker is being heavily linked with a move away from the Partenopei, but club President Aurelio De Laurentiis expects him at the pre-season training camp.

According to calciomercato.com, while Higuain is not on strike as with Amadou Diawara at Bologna, he is not keen to turn up to the training camp.

Pipita arriving in Dimaro would cause a media circus, so he may ask permission to join the team in Naples in August, providing a medical certificate.

However, the website doesn’t rule out a secret meeting with De Laurentiis as happened last year, when the pair met in Venice to discuss a contract renewal which ultimately never arrived.

Higuain’s release clause is €94m, and the Vesuviani have made it clear they won’t offer any discounts.

Измеша баби и жаби со јачината на лигата и Англија како репрезентација. По твоја логика Велшката лига>Италијанска>Англиска>Шпанска ,нели стигнаа до полуфинале Велс...
НЕ не не друго ми беше со таков состав што го имаше англија минимум полуфинале требаше да игра пошто та ваша премиер лига т.е федерацијата на англија та и на шпанија ја подценаа како што во случајов ја подценувате италианскава лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom