A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цените на играчите енорно почнаа да се менуваат одамна нее од сеа !Скапичко 23М за играч директно од Динамо но добредојде
Ти за Реал најде да збориш село за кучина биле Јунајтед?Или ти е криво годинава што не можете финансиски да се носите со Јунајтед вие 10 години последни преплаќате играчи памтиш ли сезоната кога ги купивте Кака Роналдо Алонсо и Лион ве отпадна од ЛШ и Барса ви седе титула во Примера.Дај не зезај биди реален малкуќе нема шо да пишуваат медиумите и што да има на насловни ако одма потпише..вака ќе си вадат вести од гз , според некој влијателен медиум Реал се вратил во игра..како да не..гледат начин и изговр да искубат уште 20 мил.. прво 120, сега 120 чисти сакале посебно да се платат на агентот..
Начекаа село без кучиња па ќе ги ебат како сакат..ништо чудно утре кога ќе станам да има плтено 140-150 утд
тоа ти е маалската, ако не одеш до дуќан со друг ќе ги делам смоките не со тебе.
нема врска ова со интересот на Реал, 100%.
Гледам Тотенхем многу се жалеа од Модриќ. Уопште не е скапо ако стварно мислат дека вреди.Скапичко 23М за играч директно од Динамо но добредојде
Реал не може да се носи финансиски со УТД? ЛОЛ. едно големо ЛОЛ.Ти за Реал најде да збориш село за кучина биле Јунајтед?Или ти е криво годинава што не можете финансиски да се носите со Јунајтед вие 10 години последни преплаќате играчи памтиш ли сезоната кога ги купивте Кака Роналдо Алонсо и Лион ве отпадна од ЛШ и Барса ви седе титула во Примера.Дај не зезај биди реален малку
Летово очигледно е дека не можат летово а тоа што викаш за Погба 120 м евра е многу зашто не кажуваш за Родригез пред две години 80 м евра не беа многу???Јас убаво ти напоменав задниве 10 години Реал колку што има трошено а успеџ реално ништо посебно едба две титули во Шпанија и две ЛШ и тоа со екстремна среќа па за тие пари шо ги потрошивте требаше секоа година титула да земате.А за тоа дека Погба го преплаќаме тоа е точно ама ти збориш за Манчестер село без кучина а твојот тим досега секое лето преплаќал.Реал не може да се носи финансиски со УТД? ЛОЛ. едно големо ЛОЛ.
финтата е што во Реал има некој паметен и увидел дека циганот не вреди ни приближно 100, а не 120..или 140 како што се пишува со парите на агентот..
Не ми е криво мене ништо, ние имаме готов тим, тим кој ОСВОИ ЛШ сезонава, 90% од играчите пред 2 години пак освоија ЛШ:... ние не се бориме за да играме квалификации ЛШ и да ми биде криво што Реал не треснал 100 + мил за некој играч..
Напротив, јас сум против такви суми, за составен тим, и се надевам ( и на добар пат се) да не ја направат истата грешка од 2014 и да менуваат играчи без врска..
Башка, и на чие место би играл Погба во Реал?
На Крос?
На Модриќ?
не заебавај..и тоа што сум фан на Реал, и тимот имал погрешна политика во трансферите не го менува фактот дека трансферот на Погба во УТД ќе биде КРИМИНАЛ и е начекување на село без кучиња..можеш да кажеш што сакаш, ама играч како циганот да се утепаш не вреди над 100мил.
доволно е да пратиш 3 денови новости,и ќе видеш дека кур-ташак си игра јуве со вас..еднаш 100, еднаш 120 земајте, еднаш 120+ 30% на агентот...
а за муабетот дека Реал неможе да се носи финансиски, прогуглај малку што и како стои со тоа најбогати форбс морбс заработки и слично..
Шо бе малку е сеа и 2 ЛШ за 3 години?Требало секоја година да освојуваат??Летово очигледно е дека не можат летово а тоа што викаш за Погба 120 м евра е многу зашто не кажуваш за Родригез пред две години 80 м евра не беа многу???Јас убаво ти напоменав задниве 10 години Реал колку што има трошено а успеџ реално ништо посебно едба две титули во Шпанија и две ЛШ и тоа со екстремна среќа па за тие пари шо ги потрошивте требаше секоа година титула да земате.А за тоа дека Погба го преплаќаме тоа е точно ама ти збориш за Манчестер село без кучина а твојот тим досега секое лето преплаќал.
Летово очигледно е дека не можат летово а тоа што викаш за Погба 120 м евра е многу зашто не кажуваш за Родригез пред две години 80 м евра не беа многу???Јас убаво ти напоменав задниве 10 години Реал колку што има трошено а успеџ реално ништо посебно едба две титули во Шпанија и две ЛШ и тоа со екстремна среќа па за тие пари шо ги потрошивте требаше секоа година титула да земате.А за тоа дека Погба го преплаќаме тоа е точно ама ти збориш за Манчестер село без кучина а твојот тим досега секое лето преплаќал.
Измеша баби и жаби со јачината на лигата и Англија како репрезентација. По твоја логика Велшката лига>Италијанска>Англиска>Шпанска ,нели стигнаа до полуфинале Велс...ако сме биле мртва лига тогаш преммиер лига е уште по мртва се виде и на европсково со премногу среќа ги поминаа групите и на првата пречка одма испаднаа
НЕ не не друго ми беше со таков состав што го имаше англија минимум полуфинале требаше да игра пошто та ваша премиер лига т.е федерацијата на англија та и на шпанија ја подценаа како што во случајов ја подценувате италианскава лигаИзмеша баби и жаби со јачината на лигата и Англија како репрезентација. По твоја логика Велшката лига>Италијанска>Англиска>Шпанска ,нели стигнаа до полуфинале Велс...