Или на погрешно место(личност), или на погрешно место (локација), или во погрешно време или на погрешен начин.. Или сето ова заедно...
Иако би рекла дека најголемиот проблем ти е пристапот...
Можеби не бараше женцко мислење, ама сепак јас ќе ти кажам како гледам јас на ова.
Обично кога ми приоѓа некој, доволно ми е некоја минута за да заклучам дали сакам со него нешто или не. Не дека тоа не може да се смени понатаму, ама зборувам за некој кој не го познавам и ми приоѓа во дискотека/кафич... Што знали најбитно е како ќе биде првиот впечаток. Кај секоја различно пали, ама можам да кажам кај мене што НЕ пали, ваљда ќе ти е од помош: премногу пијан, премногу трезен (во смисла сите се расположени а он доаѓа со фаца и однесување како на состанок во банка, нема врска со алкохолот генерално), фејк (такво нападно извештачено понашање, обично во јас сум јебо стил, малку глумење не се приметува ама има машки кои не знаат да дозираат како што треба), несамоуверено (доаѓа и се здрвува
). Особено она „без фејкање“ се однесува на фрази за влегување во игра. Никако такви ствари!!! „Здраво“ е прекрасен збор, можеш со него да почнеш муабет. Исто, многу битно - неколку минути!!! Не забегувај со муабети, пушти и се по неколку минути....
Уф, неам други идеи.
Ај ваљда ќе ти се најдат бладањава мои