Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Пројдов со пенал во 89та. :D Ќе ме удри некоја јака карма осеќам...

Во тим полн со напаѓачи најдобар стрелец годинава сега за сега ми е.....
upload_2016-6-29_0-27-51.png
:cuc:

Мене претходната сезона најдобар стрелец ми беше Флечер, па сега видете колку е нереална играва.

Football-Manchester-City-v-Liverpool-Barclays-Premier-League-Etihad-Stadium-25814.jpg

Четири тимови со ист број бодови на врвот. Ќе биде интересно :D

Милан потфрли. @Клипче :sramezliv:

Хави Мартинез е нов играч на Шалке, трансферот се официјализираше денеска, а веќе вечерва го имаше своето деби играјки го комплетно второто полувреме, со што му помогна на Шалке да и го нанесе на првопласираната Валенсија првиот пораз оваа сезона.
Шалке останува единствената непоразена екипа сезонава, со само 2 примени погодоци :cool:

Победа со скромни 0:1 на Ел Мадригал против Виљареал.

Топло ладно играм иако сега наредив три победи во серија ако го сметам и Купот и пријателскиот натпревар вчера. Обамејанг ми се гадно повреди и пропушти веќе три натпревари, а и ќе ги пропушти следните два

Сирoмaштијa влaдее :(

Зaштo пoстoи шилдoт? Стaвaм резерви, ми игрaaт првoтимците и губaт кoндицијa :facepalm:

Кликам на тоа вестите што ти ги дава од десна страна победа од 5-0 против Јуве таман се накурчив, ми текна дека се Unmanaged и така .. :/

Порто и Монако се незапирливи во трета лига.. :(

Кликам на тоа вестите што ти ги дава од десна страна победа од 5-0 против Јуве таман се накурчив, ми текна дека се Unmanaged и така .. :/
Хахахаха погрешна тема -_-

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom