Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Го сакам... И што да правам?
:)
Сакај си го и понатаму. :)
Евентуално упознај не` подетално со конкретниот проблем како би ти помогнале. :smir:

Јас имам проблем. Дечко ми е нарцис. Што да правам? Сакам јас да сум центар пажња, пошто сум поубава, попаметна, по-се`. Не може он да е нарцис, ќе се испокољаме. Како да го трансформирам?
Помагајте пред да се обратам во Тин-шема.

Сакај си го и понатаму. :)
Евентуално упознај не` подетално со конкретниот проблем како би ти помогнале. :smir:

Јас имам проблем. Дечко ми е нарцис. Што да правам? Сакам јас да сум центар пажња, пошто сум поубава, попаметна, по-се`. Не може он да е нарцис, ќе се испокољаме. Како да го трансформирам?
Помагајте пред да се обратам во Тин-шема.

Прашај го да ти објасни зашто те сака и што сака / му се свиѓа кај тебе :smir:

Тргни ја настрана и еден убав муабет направете за се што те интересира, а ништо чудно да се обидува да те направи љубоморен и зависен од неа со лејм финти.
Na sto mislese koga rece so lejm finti...?

Na sto mislese koga rece so lejm finti...?
На некои веќе испробани и банални ствари.
Ко на пример,да се гушка со некој друг у твоја близина,за да те напраи љубоморен.
Или да глуми недостапност и слично.
Битно,ти биди кул и уживај.
Ако стварно те сака,ќе си дојде сама.
Ако не те сака,однак,не те сака.
Продолжи си со животот.

Mi treba sovet, najitno...Odam so deckoto 3 godini.Jas imam 19 a toj 23.No po tolku vreme, veke ja zagubiv zelbata za nego i sakam da bidam slobodna.Nejkam nikakvi ogranicuvanja.Nemam nikakvo prethodno iskustvo so momcinja i seto ta za mene momentalno e terra incognita.Sakam da go iskusam bas toa.Toj me saka nenormalno i neznam kako da mu raskinam.Od druga strana se plasam da ne se pokajam i da ne nemam nikoj koga ke sum sama.

Mi treba sovet, najitno...Odam so deckoto 3 godini.Jas imam 19 a toj 23.No po tolku vreme, veke ja zagubiv zelbata za nego i sakam da bidam slobodna.Nejkam nikakvi ogranicuvanja.Nemam nikakvo prethodno iskustvo so momcinja i seto ta za mene momentalno e terra incognita.Sakam da go iskusam bas toa.Toj me saka nenormalno i neznam kako da mu raskinam.Od druga strana se plasam da ne se pokajam i da ne nemam nikoj koga ke sum sama.

Епа ако се плашиш од ова, барај си друг у меѓу време. Знаеш како е ПО НОВИ ПАТИКИ ОДИШ СО СТАРИТЕ.

А иначе слободно кажи му се што мислиш, што чувствуваш, ќе те разбере, ќе те свати како ти е.

Знаете како МОЖАМ да ЗАБОРАВАМ некое девојче кое си го сакате повеке од Својот живот...и да ви ја ЛАПНЕ ДРУГ....:nerv::nerv::buum:

Знаете како МОЖАМ да ЗАБОРАВАМ некое девојче кое си го сакате повеке од Својот живот...и да ви ја ЛАПНЕ ДРУГ....:nerv::nerv::buum:
Bace ja i ti sme na slicno...a toa za vreme leci sve toa go znaeme, ama so doeka pomine toa vreme.samo nervozi???......izgleda najdobro ke bide da barame drugi i ic da ne se zamarame,znam deka e tesko, no vredi da se proba da se pravime koo "I don't give a fu*k about anything".Moze ke zapali soznaes.Vo sekoj slucaj ne cekaj baraj use odma i ti drugi ne vredi nikoj tolku za da go gubis vremeto vo nervozi poradi nego.Polesno ke ti bide.So sreka

Bace ja i ti sme na slicno...a toa za vreme leci sve toa go znaeme, ama so doeka pomine toa vreme.samo nervozi???......izgleda najdobro ke bide da barame drugi i ic da ne se zamarame,znam deka e tesko, no vredi da se proba da se pravime koo "I don't give a fu*k about anything".Moze ke zapali soznaes.Vo sekoj slucaj ne cekaj baraj use odma i ti drugi ne vredi nikoj tolku za da go gubis vremeto vo nervozi poradi nego.Polesno ke ti bide.So sreka

Да брат....Live's Goo ON :toe::toe:!!! Some 1 say: FUCK LOVE,LOVE HURT'S !!!:wink::wink:

Прашуваш девојче дали сака да оди со тебе и ти вика "ќе видеме"

Дали тоа "ќе видеме" значи "одјеби" или стварно значи "ќе видeме" ?

Некој храбар да даде цврст одговор, ама да се има во предвид дека си бил со девојчето другар 2 години.

Anyone ? :wink:

Прашуваш девојче дали сака да оди со тебе и ти вика "ќе видеме"

Дали тоа "ќе видеме" значи "одјеби" или стварно значи "ќе видeме" ?

Некој храбар да даде цврст одговор, ама да се има во предвид дека си бил со девојчето другар 2 години.

Anyone ? :wink:

Во поголемиот дел од случаите ако ти каже “ќе видиме“ или “има време, ќе се договориме“ - значи индиректно ти кажува одјеби.

Ама се разбира, не мора да значи, секогаш има исклучоци.:smir:

Во твојот случај, бидејќи сте другари, веројатно сепак сака да размисли дали сака да си расипе другарство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom