ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Да сум на чело на ФИФА/УЕФА/некоја друга фудбалска организација ќе направам правило пенали да се изведуваат ПРЕД да почнат регуларните 90 минути,па така однапред ќе се знае у случај на нерешено кој би излегол...Добив рак на очи у пичку матер,многу "тактизирање" посебно второ ПП..

Циганите ќе освоеле со сите нерешени , Велс ќе освоел ако ја минал Белгија , абе НОРМАЛНИ ли сте? Каква црна Португалија каков факинг Велс , гледајте четвртфиналско финале во сабота во 21:00 , победникот е нов европски шампион. Утакмиците во полуфинале и во финале ќе му бидат само ревијални на победникот од сабота.

Ренато е талентиште. Ќе биде страва играч ако не го сјеба некоја повреда или некоја друга икс причина.

Се изјасни и ЦАРОТ

Ryan Giggs on ITV: "Renato Sanches is 100% worth the money Bayern paid for him, he will only get better"
Значи уште не почна сезоната, вие од Баерн повторно труете со тоа колку се најдобри вашите играчи... Преку такво сте ми веќе

Значи уште не почна сезоната, вие од Баерн повторно труете со тоа колку се најдобри вашите играчи... Преку такво сте ми веќе

Не знаев дека Гигс е човек од Баерн.
Оди легни си, почнуваш да тресеш зелени.

едит - упс, ти не си ни престанал да тресеш, така да...

Идеме јако вечер. Песна за змејот!!!

Dragons will rise!!!

giphy.gif

Дежа ву од 2004, цигани everywhere! :D
Жалното беше што тогаш таа Португалија со Фиго,Паулета,Маниче,Костиња,Коуто... беа Германија за овие неписмениве мајмуни. Ако со ваква педерска грчка игра освојат европско, гореспоментиве и остатокот од таа репрезентација од 2004 слободно може да се самоубијат.

Идеме Португалија до титула!!! :jeeee:

Не знам колку Португалските фудбалери ќе можат да издржат во 1/2 финалето после две исцрпни натпревари по 120 минути..ако помини вечер Белгија мислам дека ќе биди голем фаворит на тој натпревар и ќе има голема шанса да биди финалист иако Португалците играат многу цврст фудбал како Спортинг да ги гледам...

@Џонтра Волта Најсериозно што ќе искоментираш за перформансите на Санчез?..дали ти се допадна со досегашните игри или за џабе го фалев?

Не знам колку Португалските фудбалери ќе можат да издржат во 1/2 финалето после две исцрпни натпревари по 120 минути..ако помини вечер Белгија мислам дека ќе биди голем фаворит на тој натпревар и ќе има голема шанса да биди финалист иако Португалците играат многу цврст фудбал како Спортинг да ги гледам...

@Џонтра Волта Најсериозно што ќе искоментираш за перформансите на Санчез?..дали ти се допадна со досегашните игри или за џабе го фалев?
еве додека чекаш на негов одговор јас да прокоментирам [emoji3]
премногу се заборава напред, поише и од Роналдо па тади дупката шо ја остава вчера можеа на два пати да го цуцнат
генерално има голем потенцијал и би требало да биде играчина ако не летне у меѓувреме

Sent from my iPhone using Tapatalk

еве додека чекаш на негов одговор јас да прокоментирам [emoji3]
премногу се заборава напред, поише и од Роналдо па тади дупката шо ја остава вчера можеа на два пати да го цуцнат
генерално има голем потенцијал и би требало да биде играчина ако не летне у меѓувреме

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не сум го прател многу многу, вчера го гледав од 70та минута, ми делува на коњина. :D
Ама тоа што читам по нетов за него, би требало да биде играчиште, тука ти признавам Џони. (y) Иако знаев дека има нешто уште кога потпиша за Баерн, шваба је то бајо мој, не иде на непроверено никад. :D
Иначе тој другиот Пици ти го нема нешто. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom