ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Не знам колку Португалските фудбалери ќе можат да издржат во 1/2 финалето после две исцрпни натпревари по 120 минути..ако помини вечер Белгија мислам дека ќе биди голем фаворит на тој натпревар и ќе има голема шанса да биди финалист иако Португалците играат многу цврст фудбал како Спортинг да ги гледам...

@Џонтра Волта Најсериозно што ќе искоментираш за перформансите на Санчез?..дали ти се допадна со досегашните игри или за џабе го фалев?
Џони брат, искрено сеа, Спортинг играл тврд фудбал... Да ти го кажам нивниот просек на примени и дадени голови или нема потреба?

CmTEgBOXgAYm8Yt.jpg:large

Белгија со Денајер и Јордан Лукаку во одбрана, баш сега ќе ги видиме како ќе реагираат. Мене не чуди да гледаме изненадување тука, оптимистички прогнозирам 2:1 за Велс :kafence:

Ќе го сркнат белгијциве ко ѓуптин мрсул

Sent from my E560 using Tapatalk

Џони брат, искрено сеа, Спортинг играл тврд фудбал... Да ти го кажам нивниот просек на примени и дадени голови или нема потреба?

Да..И тоа како игра тврд фудбал бидејќи ги пратев цела ебана сезона ,тоа што давале голови било претежно поради противникот каде му се случуваше распад систем иначе Спортинг баш оваа сезона откако дојде Хесус како тренер игра многу поцврст и подефанзивен фудбал од претходните години каде делуваа како несериозна екипа.

Не се само головите во прашање,туку и поставеноста и системот на екипата треба да ја заприметиш малце..цела сезона ги пратев Спортинг бидејќи секое коло ги играв да победат и знам како играат,барем за нив неможиш да ми кажиш..зошто не спомнав на пример за Бенфика дека играат тврд фудбал?..се што ќе напишам е со причина а не дека од памет ми текнало така

Да..И тоа како игра тврд фудбал бидејќи ги пратев цела ебана сезона ,тоа што давале голови било претежно поради противникот каде му се случуваше распад систем иначе Спортинг баш оваа сезона откако дојде Хесус како тренер игра многу поцврст и подефанзивен фудбал од претходните години каде делуваа како несериозна екипа.

Не се само головите во прашање,туку и поставеноста и системот на екипата треба да ја заприметиш малце..цела сезона ги пратев Спортинг бидејќи секое коло ги играв да победат и знам како играат,барем за нив неможиш да ми кажиш..зошто не спомнав на пример за Бенфика дека играат тврд фудбал?..се што ќе напишам е со причина а не дека од памет ми текнало така
Ама чекај, што поимаш ти под тврд фудбал? Тврд фудбал за мене е Грција 2004, Португалија сега, Манчестер Јунајтед годинава, значи екипи што играат досаден фудбал и без многу голови. Мене некако не ми иде на памет дека Спортинг играл тврд фудбал зашо имаа 100000 голови у просек на нивните мечеви. Не знам, поправи ме ако грешам, ама искрено ми нема смисла тоа што го рече ти. Тоа е ко да речам дека Реал игра тврд фудбал...

И двете екипи ми беа многу симпатични,жал ми е што се сретнаа во 1/4. Белгија оди понатаму 70% според мене... секако и за нив навивам...

Naingolan ti e seoski vidal so shutevive, bravo

Ова левово крило од ждребот може да се прогласи за некој вид на европско првенство за инвалиди и на победникот од Португалија-Белгија да му се даде трофеј.Кој криминален ждреб мајко моја..

Кaде бе Тејлoр и Гaнтер ќе ти игрaaт oфaнзивнo...

Кој црн ждреб кои црни дупки, кој им е крив на Англија и Шпанија шо завршија 2-ри у групата, да си беа први ќе си играа од другата страна на ждребо.

Ешшшшшшшш :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom