Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе до сеа сите беа поквалитетни од тоа лузерите и пак пројдоаЧекајте малце другари.
Какво финале за Португалија? Што избрзувате...Белгијците ги заборавивте, далеку поквалитетен тим се од Португалија.
Ја за со Хрватска им давав шанса на Португалците. Ептееен ги преценивте Хрватите...не дека и јас не очекував Хрватска да тепа пред се ради мртвиот фудбал на Португалциве ама некако не ми е за верување да можат против Белгија да се чуваат...па мооооожебииии и Велс ми можеле да им пружат отпор.И Хрватска исто беше.
Абе 100% пак со нерешено ќе поминат ќе видиш цитирај ме...
Никогаш нема да заборавам како цело време се кладевме против Грција и секоја ебана утакмица викавмеДежа ву од 2004, цигани everywhere!![]()
не, велс-белгија, у 9Не сум у тек просветлете ме.
Утре играат Италија-Германија?Саатче?
Да до тое, како проби. Кога сум рекол деја не го бива видал? Едноставно не сакам играчи како Куадрадо, Коман т.е. Speed Merchant.Ако ме пецкаше немаше за ренато да го фалам ебате..Брат ти изгледа озбилно ова, секој играч што ќе отиде у Јуве е страва и истиот коа ќе си отиде од таму поима нема од фудбал.
Изгледа те пецка малце што ве откинаа со Видал на утакмицата у Минхен па ги мрчиш сеа и двајцата.
Одличен играч е Коман, страшен потенцијал е, им фати место на Робери у Баерн, за Франција веќе добива статус на првотимец, ваков напредок од анонимус во Париз до прва постава у Баерн за 1 година не е за потценување у никој случај.
Што сакам Велс да помине и Бејл да ги реши ѓупциве и да му покаже на Роналдо кој е кој моментално.