ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Роналдо, дете да го контролираше на Фифа веќе ќе го сменеше да не изведува слободни. :ROFLMAO:

Санчез огромен талент има, може да биде страшен играч.

Добро бе Роналдо сељаку не се шутка од сегде бе ....

Среќа во дупот арно се одби шутот, Добар е Ренато али заслужи жолт на 2-3 пати мора да смири страсти, за него можам да речам дека ќе биди играч и дека има потенцијал а не ко Кингсли ' трчај трчај напрај финтата за на десно в ќош и нафрли' Коман.

2 пати на европсково, ваква шанса заебува. Т.е. не шансата, туку топката ја промашува.

Пу непоштовање еј траката ја скина, говедо жими се

а не ко Кингсли ' трчај трчај напрај финтата за на десно в ќош и нафрли' Коман.
Брат ти изгледа озбилно ова, секој играч што ќе отиде у Јуве е страва и истиот коа ќе си отиде од таму поима нема од фудбал.
Изгледа те пецка малце што ве откинаа со Видал на утакмицата у Минхен па ги мрчиш сеа и двајцата.
Одличен играч е Коман, страшен потенцијал е, им фати место на Робери у Баерн, за Франција веќе добива статус на првотимец, ваков напредок од анонимус во Париз до прва постава у Баерн за 1 година не е за потценување у никој случај.

Aj shto promashi cel fudbal pa i topkata ja zaboravi, bez topka ne se dava gol kolku shto znam. Mnogu losho mu odi.

5 нерешени еј, 5 и пак ќе поминат. До финале со нерешени... Ти ебам гадниот тим како не запнаа Хрватите прошлата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom