ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Сосема солиден тим се Полјациве, очекувам добро да се покажат во 1/4 финале и дека дури имаат шанса да стигнат до 1/2 финале.

П.С. Изгледа јас друг меч сум гледал, пошто освен посед Швајцарците скоро и да немаа ништо посебно во второто полувреме.. само тие 5 минути кога го дадоа голот малце притиснаа се друго беше мех..

Како и да е..Полјациве можат далеку на првенствово

Еден орел погодив дека ќе ја лета над гол. :D

Топџииве поима немат на што ги лупнаа парите., ништо подобар од Кокелан не е братов.

Полјациве типични сељаци, наместо да се радуват кај своите навивачи они отидоа кај противничките да ги провоцират. Па не упаљачи, бомби би им фрлал.

Ако се чудите зошто Криховијак игра во толку добра форма на ЕП (а и сезонава во Севиља), избраничката негова:

635229676420000000.jpeg

:cuc:

Подобро играа Швајцарија криво ми е што испаднаа...

Полјациве ме изненадија со неспремноста и со повлеченоста после голот. Многу тврдо играат некако.
Инаку ќе изгубев кладба ако испаднеа. Имам кладба дека ќе идат до полуфинале. Уште една...:)

Еден орел погодив дека ќе ја лета над гол. :D

Топџииве поима немат на што ги лупнаа парите., ништо подобар од Кокелан не е братов.

И заклучоков е поради пеналот?

Ако се чудите зошто Криховијак игра во толку добра форма на ЕП (а и сезонава во Севиља), избраничката негова:

635229676420000000.jpeg

:cuc:
За оваа и ја би трчал ко луд 90+ минути.

Жими куров, кој играл со мене знае дека теренот тешко го претрчувам.

Не поради целата игра што ја прикажува. Ќе правиме муабет во новата сезона, кога ќе се види подобро.

Дај боже да игра во Арсенал исто како на натпреварите во група што ги играше а ти мисли си дека бил лош :icon_lol:

А уствари ни денес не беше лош уопште

Ибра и Лева, тоа се тие биг нејм разочарувања на европсково.
Лева многу повеќе пошо Шведска е стварни очајна, најочајна од коа пратам фудбал.

Само пеналов на Лева вредеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom