ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Se izvadi Milik so toa sto ja propusti prema Kuba, u 1 minuta toa so go promasi inace uste nemozam da si go objasnam

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
потег на мечот за напаѓач е шо му ја остави топката на крилото, се е кажано за Милик

ГОЛЧИНА

Sent from my E560 using Tapatalk

Абе овој љети ко орел .... Анти-гравитациски погон на Шакири.... Убо голче(y)

Неправда од невидени размери ќе биде ако поминат пољаците. Цело ебано второ полувреме лежат и се виткаат а Фабијански изведува голаут по 2 минути. Ова што го играат во второ е криминално за гледање.

Топ старт на 1/8 финалево. Шаќири :cuc: Take a bow son :cuc: :cuc:

Како бе до толку не успеа да се најде поасална екипа од Стоук за овој...

Neka go cicet Poljacive vo prodolzenie ili na penali povekje da gi bolit. Koja zvezda si ti be Levandovski, namesto lider da im e na timov, se skri vo gluvcja dupka, vo edna shansa ne vleze i edno dodavanje ne pogodi ko sho trebit... pak pogolema plata baral vo Baern... begaj be tamu.

За ваков пичкарски пристап у второ треба да примат уште еден сеа у 94.
Треба да бидат максимално ретардирани да напаѓаат во еден ваков меч, особено имајќи го во обѕир фактот дека до сега немаа примено гол.
И Германија преклани кога го освои СП играше претпазливо против многу послаби екипи од Швајцарија. Едноставно е крајно неинтелигентно со сите сили да идеш во напад кога нема потреба за нешто такво. Ако барате напад напад и само напад крајно ќе бидете разочарани од нокаут фазиве и уште од сега можете да си спремите пост од типот на 'Eх не ми се верува дека ________ го освоија ЕП. Требаше Хрватите. Наш народ а и напаѓаа! Овие имаа 5 шута у рамки на гол. А бе ајде..тоа одбрана фудбал ли е..и ја можам така да се бранам!...мисалм добро не можам пошто не сум професионалец ама....ме сфаќате де...наместено првенство нема правда!!"

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom